Arkitekt i Bergen og omegn?

På jakt etter arkitekttjenester? Vi kan hjelpe med arkitekttegnede bygg og boliger

ARKITEKT BERGEN OG OMEGN: Ikke bare har vi gjennom vårt medlemskap i Blink Hus tilgang på et av Norges største arkitektmiljø, men i motsetning til mange andre byggefirma har vi også vår egen tekniske tegner, Hans Christian (bildet) som hjelper deg fra strek til virkelighet i våre lokaler på Fjell.

 

 

 

 

 

 

De siste par årene har Hans Christian bistått flere av våre kunder. Han skreddersyr og tegner fra scratch drømmeboligen akkurat slik du ønsker det.

Nå slipper du å bruke hundretusenvis av kroner “bare på tegningene”. Hos oss får du ikke bare tegnet drømmeboligen – skreddersydd og tilpasset din tomt, behov og lommebok – men du får også hjelp med hele prosessen, fra tegning og søknadsarbeid til bygging, komplett prosjektledelse og ferdigstilling fra ett og samme sted.

Ofte starter prosessen med en befaring på tomten din eller å kunne sitte sammen med Hans Christian og tegne de første skissene.

Les gjerne noen av våre inspirerende boligreportasjer og se hvordan våre tidligere kunder har fått det i sine nye hjem.

Og når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og sender deg et gratis pristilbud.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Terje på 416 36 256 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

 

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Vi valgte Byggmester R. Vallestad AS etter å ha vært i dialog med flere aktuelle boligbyggere i området. Gjennom byggeprosessen opptrådde de svært ryddig og profesjonelt. Vi er veldig fornøyd med det nye huset vårt – og med at vi valget av byggmester”

Therese og Torstein Algrøy
Enebolig, Anglevik

 

blåkopi og tegninger av bygg, arkitekt bergen, arkitekttegnede hus bergen, anbefalt arkitekt

Ser du/ dere etter en profesjonell og anbefalt arkitekt i Bergen? Da er dere kommet til rett sted. Gjennom vårt samarbeid med Blink hus får vi i Byggmester R. Vallestad AS tilgangen til noen av Norges dyktigste og mest anbefalte arkitekter. Blink hus har siden 1967 tilbudt felles huskatalog og arkitekttjenester til ledende byggefirmaer landet rundt.

Gjennom vårt samarbeid med Blink hus kan vi dele kostnadene, som medfølger ved tilgangen til de beste arkitektene, med mange andre byggefirmaer. Dette gjør at vi kan tilby flotte arkitekttjenester i Bergen og omegn til en svært konkurransedyktig pris. Så dersom dere leter etter en av de beste arkitektene i Bergen så trenger dere ikke å lete lengre. Med tilgang til dyktige og anbefalte arkitekter fra Blink hus kan dere designe deres drømmehus, akkurat slik dere vil.

Dersom dere ønsker et vakkert arkitekttegnet hus, men har et litt lavere budsjett så kan et av de flotte husene fra Blink Hus sin katalog være midt i blinken. Dette er solide, fine og gode hus av høy kvalitet med en spennende og kreativ arkitektur.

Dersom et av de flotte arkitekttegnede husene i boligkatalogen faller i smak, men det kanskje er noe som ikke helt stemmer helt overens med deres preferanser og ønsker? Da kan en av Blink hus sine beste arkitekter så klart gjøre endringer for dere. På denne måten får dere et arkitekttegnet hus til en svært konkurransedyktig pris som møter alle deres forventninger og ønsker knyttet til deres drømmehus.

Les mer om vårt byggefirma i Bergen

Lang erfaring med arkitekttegnede hus

I Byggmester R. Vallestad AS så har vi god erfaring med å bygge hus som er tegnet av anbefalte arkitekter for bygging i Bergen og omegn. Gjennom over 47 år i bransjen har vi opparbeidet oss en uvurdelig kunnskap knyttet til lokale forhold og geografi. Det gjør oss særdeles egnet til å realisere de flotte husene som arkitektene har tegnet. Vi respekterer arkitektene og fremtidige beboere sine ønsker, å vi jobber aktivt for å kunne gjenskape tegningene så nøyaktig som mulig, ned til den minste detalj.

Vi har egen tegner som kan illustrere hvordan deres hus vil bli seende ut på deres tomt. Dersom dere ønsker å foreta endringer fra den opprinnelige husplanen så kan vår dyktige tegner illustrere hvordan det vil bli seende ut. På denne måten vil dere vite hvordan det vil bli seende ut når huset ferdigstilles. Gjennom nøyaktige illustrasjoner kan dere ta bevisste valg knyttet til hvordan dere ønsker at huset deres skal bli seende ut. Da slipper dere uhyggelige overraskelser når huset ferdigstilles.

Les mer om våre dyktige byggmestere i Bergen her

Design deres drømmekjøkken med oss

bilde av et vakkert kjøkken, arkitekttegnet kjøkken, design eget kjøkken, arkitekt kjøkken

La vår dyktige «kjøkken-arkitekt» Iselin Landro hjelpe deg/ dere med å tegne og designe drømmekjøkkenet.

Vi har ikke kun tilgang til dyktige arkitekter for å utføre prosjekter i Bergen og omegn. Vi har også vår helt egen “kjøkken-arkitekt” Iselin Landro. Hennes egentlige stilling heter kjøkkenkonsulent, men hennes dyktighet når hun går til verk for å designe drømmekjøkken for huseiere i Bergen og omegn, gjør henne mer til en kjøkken-arkitekt.

Med Iselin kan dere få et arkitekttegnet drømmekjøkken. Kjøkkenet vil kunne ha alt dere noen gang kunne sett for dere eller ønsket i et kjøkken. Et stilrent, elegant og praktisk kjøkken er fullt mulig å oppnå med vår kjøkken-arkitekt.

Design deres drømmebolig med våre arkitekter i Bergen

et flott hus i naturlig treverk, hus av tre, moderne hus, arkitekt, arkitektdesignet hus i Bergen

Funkisdrømmen til Sissel, hvis dere ønsker et arkitekttegnet funkishus, så kan vi designe og bygge det for deg.

Sammen med vår helt egne tegner Kenneth Vallestad, eller i samspill med arkitektene i Blink hus så kan vi tilby dere muligheten til å designe deres drømmehjem. Det er kun deres ønsker, ideer, fantasier og (dessverre) tyngdeloven som setter grensene. Sammen med våre dyktige håndverkere, tegnere, kjøkkenkonsulent og Blink sine anbefalte arkitekter kan vi realisere deres drømmeprosjekt. Gjennom tett samarbeid med våre egne flisleggere og murarbeidere i BRV Mur & Flis AS, så kan vi også gjennomføre flotte detaljer som en elegant innkjørsel, flotte trapper og fliser i hage m.m.

Ta en titt på våre arkitekttegnede hus i vår boligkatalog

De beste arkitektene i Blink Hus designer flotte hus som vi bygger i Bergen og omegn. Noen av de flotteste husene som arkitektene lager får plass i deres huskatalog. Gjennom vår lange erfaring med boligbygging i Bergen og omegn så har vi fått en enestående kjennskap til hvordan vi bygger husene best for de lokale forholdene. Vær og vind er ikke fremmed for oss Bergensere og Vestlendinger. Derfor tar vi så klart de lokale forholdene med i beregning når vi bygger våre arkitekttegnede hus.

Vi har lang erfaring med å bygge både tradisjonelle, og moderne arkitekttegnede hus.

Et moderne hus med integrert garasje i hvit mur og treverk, arkitektdesignet hus, arkitekt hus, arkitekt Bergen

Funkishuset Karmøy fra boligkatalogen til Blink Hus

På bildet over kan man se det flotte huset Karmøy. Her har virkelig de anbefalte arkitektene i Blink hus ikke spart på noen ting. En vakker hvit entree i betong preger entreen, med en smart innebygd garasje i oppkjørselen. Over inngangen er det en flott og romslig balkong der man kan vinke farvel til gjester som drar hjemover etter et godt måltid som er blitt nyttet i den fine åpne kjøkkenstuen. Arkitektene har tatt alt med i beregning, og dette huset vil være som skapt for Bergen og omegn.

Ler mer om husbygging med Byggmester Vallestad her

Dersom dere kommer hjem etter en lang dag på jobben, og det er en kald og sur vinterdag så er det bare å kjøre rett inn i garasjen for så å ta den smarte sidedøren. Resten av huset er preget av den vakre Møre royal-kledningen, som er et flott treprodukt.

For å se alle de flotte husene i huskatalogen til Blink hus, bør dere ta en titt i vår huskatalog-side. Husk at dersom dere liker det helhetlige inntrykket, men ønsker å gjøre endringer. Så kan våre beste arkitekter hjelpe dere med å tilpasse huset etter deres ønsker og behov.

Bygg og design deres drømmehytte med våre arkitekter og håndverkere

Det er ikke bare hus og garasjer som våre beste arkitekter kan tegne til dere som bor i Bergen. Hytter får også særskilt behandling av anbefalte arkitekter i vårt nettverk. På bildet over kan dere se en flott hytte som vi har bygget i Tråstølen i Voss. Dersom dere ønsker å realisere deres drømmehytte, så har vi arkitekter og fagfolk parate til å hjelpe dere. Hvis dere ønsker en helt unik og arkitektdesignet hytte, enten i klassisk norsk hyttestil, eller i moderne funkisstil så kan våre arkitektene hjelpe dere.

Hvis dere lurer på noe angående våre arkitekttegnede hus, hytter, garasjer, naust m.m. Så kan vi nåes på vår kontaktside. Vi gleder oss til å høre fra dere. Vi er sikre på at vi vil kunne hjelpe dere med å realisere deres drømmeprosjekt.

 

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL