1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Tradisjonsrikt byggefirma på Sotra blir Blink Hus forhandler: – En tillitserklæring sier salgs- og markedssjefen

Tradisjonsrikt byggefirma på Sotra blir Blink Hus forhandler: – En tillitserklæring sier salgs- og markedssjefen

19. Sep. 2019 | Nyheter

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

FJELL / SOTRA: Byggefirmaet Byggmester R. Vallestad AS fra Sotra utenfor Bergen har valgt å gå inn i Blink Hus kjeden. – At en slik tradisjonsbedrift velger å komme til oss ser vi på som en skikkelig tillitserklæring, sier salgs- og markedssjefen Bjørn Martin Bakkebø.

Helt siden Reidar Vallestad startet selskapet i 1971, har byggefirmaet på Sotra utenfor Bergen vært lidenskapelig opptatt av å skape gode hjem som folk skal trives i og være stolte av. 

I dag har selskapet over 40 fagfolk i sving og omsetter for rundt 50 millioner i året.

– Byggmester Reidar Vallestad AS er en tradisjonsrik familiebedrift som min far, Reidar, etablerte for snart 50 år siden. Helt siden starten har vi jobbet med rehabilitering, tilbygg og nybygg og i de senere år også med utvikling av byggefelt og boliger i egen regi, forteller daglig leder og andre generasjon i selskapet Terje Vallestad. 

Les også: Se Eldbjørg og Svein-Ove sitt nye Naust på Syltøy: – Det gjør sjø- og båtlivet mer tilgjengelig for oss.

I dag begynner et nytt kapitel i bedriftens historie når samarbeidet med BlinkHus-kjeden offisielt presenteres. 

– Jeg tror vi har bygget et godt renommé og rykte i markedet og hos våre kunder her i vest. Det at vi nå går inn i BlinkHus-kjeden er et strategisk valg der vi kommer inn i et system som har en sterk nasjonal merkevare og et solid salgs- og administrasjonsaparat som utfyller vår lokale tilstedeværelse, forteller Vallestad. 

NY KATALOG: Som medlem i Blink Hus får Byggmester Vallestad også tilgang på en flott, ny huskatalog med mye inspirasjon tilgjengelig for våre nye og eksisterende kunder. 

Byggeplaner? Få tilsendt Blink Hus huskatalogen Byggmester Vallestad nå har tilgjengelig. Klikk her og få den gratis du også

Fremhever de ansatte og en god lokal markedsprofil

Det har skjedd mye hos byggefirmaet på Sotra det siste året.

I vinter ble det ansatt egen kjøkkenkonsulent, da Iselin Landro begynte i 100% stilling. Så i August ble laget styrket ytterlige da tidligere plan- og eigedomssjef i Fjell kommune, Bjørn Erik Kristiansen, startet hos byggmesteren med kontorer på Fjell.

I dag har salgs- og markedssjefen Bjørn Martin Bakkebø og regionsjef Andre Sørlie fra hovedkontoret til Blink Hus tatt turen over fjellet fra Tønsberg.

De er godt fornøyd med å ha fått på plass et nytt medlem her i vest.

– Det er klart vi er fornøyd, sier Bakkebø enstusiastisk! Dette er ikke bare en viktig region for oss med “Nye Øygarden” kommune, den nest største i nye Vestland fylke, men det er også en framtidsrettet bedrift vi får med på laget nå med en solid administrasjon og dyktige fagfolk på byggeplassen. Det at et lokalt byggefirma har egne kompetansepersoner internt på både søknad, tegning og kjøkken er ikke alltid vanlig. Det sier litt om ambisjonene og om den dedikasjonen selskapet har til mottoet sitt “fra strek til virkelighet”, forklarer han. 

GOD STEMNING: Latteren satt løst og stemningen var særdeles god når representantene fra Blink Hus sitt hovedkontor i Tønsberg tok turen over fjellet til Sotra og Byggmester Vallestad sine lokaler. Fra venstre: Andre Sørlie, Bjørn Erik Kristiansen, Terje Vallestad, Kjetil Eide (skjult) og Bjørn Martin Bakkebø.

Det at et lokalt byggefirma har egne kompetansepersoner internt på både søknad, tegning og kjøkken er ikke alltid vanlig. Det sier litt om ambisjonene og om den dedikasjonen selskapet har til mottoet sitt “fra strek til virkelighet”. – Bjørn Martin Bakkebø, Salgs- og Markedssjef i Blink Hus

I tillegg til menneskene er salgs- og markedssjefen også imponert over det lokale markedsarbeidet som har blitt gjort de siste årene.

– Noe av det første vi la merke til med selskapet er at de fremstår med en over gjennomsnittet god, lokal markedsprofil. Nybrotsarbeidet som har blitt gjort med slik lokal, digital markedsføring de siste årene er beundringsverdig og fremtidsrettet og vi håper denne erfaringen skal komme resten av våre medlemsbedrifter til gode, avslutter Bakkebø.

For spørsmål og pressehenvendelser:
Terje Vallestad,
daglig leder
+47 416 36 256
terje@byggmestervallestad.no

Dette er Byggmester Vallestad
Byggmester Vallestad er et solid byggefirma fra Sotra utenfor Bergen med over 40 fagfolk i sving og en omsetning på ca. 50 millioner. Selskapet tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om, i tillegg til å drive feltutvikling i egen regi. Her får du alt under ett tak slik at du slipper å stresse! Hjemmeside. Facebook. Instagram.

Dette er Blink Hus
Blink Hus-kjeden har en lang historie og ble etablert helt tilbake i 1967, den gang under navnet ”Byggeringen”. I 1992 ble det besluttet å endre navnet til Blink Hus. Kjeden har over 37 medlemsbefrifter med 43 salgskontor fra Agder i sør til Nordland i Nord og har en sterk felles visuell profil, felles arbeidsprosesser og sentralisert markedsføring fra kjedens hovedkontor i Tønsberg.
Hjemmeside. Facebook. Instagram.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL