Husbygging i Bergen?

Byggmester R. Vallestad AS – Ditt lokale byggefirma i Bergen

HUSBYGGING BERGEN / SOTRA: Dersom du er på jakt etter et trygt og anbefalt byggefirma i Bergen, på Sotra eller omegn tørr vi påstå at du kanskje er kommet til rett sted.

Hvert år bygger vi flere nybygg og pusser opp boliger i Bergen, på Sotra og rundtomkring Bergensområdet. Vi fyller straks 50 år og er stolte av å ha overlevd både opp og nedturer og ikke er en døgnflue som løper fra ansvaret.

Vårt mål og ønsker er at vår erfaring skal gjøre det enklere og tryggere for deg å bygge og at vi skal fremstå som en aktør du ønsker å vurdere når du skal i gang med ditt byggeprosjekt.

Hvorfor velge oss som ditt byggefirma?

Vi blir fortalt at kunder velger oss fordi vi tilbyr alt på ett sted – “under samme tak”. Fra tegning, søking og prosjektering til komplett prosjektledelse, bygging og overlevering. Hos oss kan du gjøre så mye eller lite du vil og vårt mål er å gi deg komplette og transparente tilbud slik at du kan være trygg på at det ikke kommer noen overraskelser underveis.

Les gjerne noen av våre inspirerende boligreportasjer og se hvordan våre tidligere kunder har fått det i sine nye hjem.

Og når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og sender deg et gratis pristilbud.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Terje på 416 36 256 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Vi valgte Byggmester R. Vallestad AS etter å ha vært i dialog med flere aktuelle boligbyggere i området. Gjennom byggeprosessen opptrådde de svært ryddig og profesjonelt. Vi er veldig fornøyd med det nye huset vårt – og med at vi valget av byggmester”

Therese og Torstein Algrøy
Enebolig, Anglevik

 

To fagfolk som kutter en planke med en vinkelsag, husbygging i Bergen, bygge hus, bygg hus med oss i Bergen

Ønsker du å bygge hus i Bergen? Da kan vi i Byggmester R. Vallestad AS hjelpe deg. Våre dyktige byggmestere har lang erfaring med husbygging i Bergen og omegn. Ikke la ditt drømmehus forbli en drøm. Sammen kan vi realisere dine planer og drømmer.

Et hus er mer enn kun en død struktur. Det skal være et hjem, der eksisterende og fremtidige generasjoner kan leve og trives. Dette er det vi vi går utifra når vi bygger hus i Bergensområdet. Derfor sparer vi ikke på krefter eller innsats når det kommer til å bygge hus. Vårt urokkelige mål om å bygge hus av høy kvalitet gjenspeiler seg i våre tidligere prosjekter.

På vår reportasje-side kan du se tidligere hus og andre bygg som vi har bygget for Bergensere og andre i Midthordland. Å oppleve gleden vi sprer til familier ved å bygge deres drømmebolig er for oss helt uvurderlig. Denne gleden gir oss motivasjon til å fortsette med husbygging i Bergen og omegn.

Våre dyktige byggmestere i Bergen har lang 40 års erfaring, og vi er i dag 50 flotte ansatte som sammen utgjør Byggmester R. Vallestad AS. I samarbeid med vårt datterselskap BRV Mur og Flis som driver med flislegging i Bergen så kan vi realisere helhetlige inntrykk utenom bare den fysiske boligen. Sammen kan vi lage flotte innkjørsler, entreer og andre murkonstruksjoner.

Vi utfører også prosjektering. Det vil si at vi i tillegg til å bygge hus står ansvarlig for kontakt med leverandører, tegning, søknader og fradelingsarbeid. Dette gjør at du sparer tid på å reise i utallige møter, for ikke å snakke om å unngå unødvendig stress. Dette gjør vi for å kunne være et helhetlig byggefirma i Bergen og omegn.

Boligutvikling

For å legge til rette for fremtidige generasjoner Bergensere, og for å forsikre dem trygge, bærekraftige og solide boliger så er vi stadig på jakt etter områder som egner seg for boligutvikling. Bergen er en by i vekst, og i følge SSB vil Bergen kommune i 2040 ha en befolkning på 310’000 innbyggere.

Vi påtar oss samfunnsansvar, og ønsker å bidra med husbygging så fremtidige generasjoner bergensere får trygge, varme og gode hjem.

Bygg hus med oss i Bergen og Midthordland

Vi har inngått et samarbeid med Blink Hus. Blink Hus er et samarbeid mellom mange forskjellige håndverkere landet over. Dette samarbeidet gjør at vi, og mange andre dyktige håndverkere får tilgang til ferdigdesignede hus, garasjer, hytter og naust. Disse er tegnet av noen av Norges fremste arkitekter. Dette gjør at vi kan tilby arkitekttjenester gjennom Blink Hus

Vi kan vi bygge spennende arkitektdesignede hus gjennom vårt samarbeid med Blink Hus. I tillegg til å gi oss muligheten til å tilby unike hjem designet etter dine egne ønsker, så tegner arkitektene i Blink Hus flotte hjem som de samler opp i sin huskatalog. Denne katalogen er tilgjengelig under huskatalog på vår nettside.

Dersom et hus fra huskatalogen faller i smak, og du ønsker å bygge huset, men med noen endringer. Så kan dette så klart la seg gjøre. Våre dyktige tegnere kan hjelpe til med å illustrere hvordan det vil bli seende ut. Ved å illustrere hvordan ønskede endringer vil ta seg ut i forkant, så kan du slippe å møte på uønskede overraskelser når huset er ferdigstilt.

Vi bygger hus av høy kvalitet

Når vi bygger hus, så stiller vi strenge krav til utforming, teknologi og materialer. Dette gjør at alle våre hus vanligvis leveres med energimerket B. Et energimerke tar for seg hvor energieffektivt en gitt bygning er. Der D er lite effektivt, og A er mest effektivt. Med høy energieffektivitet vil du potensielt i lengden kunne spare store summer på oppvarming. Dersom du ønsker energimerke A, kan det i de fleste tilfeller la seg gjøre med andre vinduer og mer effektive oppvarmingløsninger. Dette kan vi så klart hjelpe til med.

Når vi bygger hus så strever vi også for å oppnå gode hjem med et godt inneklima. Derfor stiller vi strenge krav til materialer og ventilasjonssystemer. Et hjem skal kunne være et trygt oppholdssted der du ikke skal måtte frykte for helsen din. Derfor er vi svært grundige og metodiske når det kommer til utforming og materialvalg knyttet til husbygging.

Ta en titt i vår spennende huskatalog

Vi har mange spennende hus tilgjengelig i vår huskatalog. Vi er sikker på at vi har et hus tilgjengelig som vil appellere til dine ønsker og behov. Vi har delt opp huskatalogen inn i 2 primærkategorier. Tradisjonelle og moderne hus. Våre tradisjonelle hus er bygget på årelange norske arkitekttradisjoner.

Dette gjør våre tradisjonelle hus til et godt alternativ dersom du ønsker å bygge hus som står i stil til det vakre tradisjonelle trehuspreget som vi finner i mange vestlandske og norske bebyggelser. Selv om fasaden har et tradisjonelt preg, så er innsiden preget av moderne materialer og teknologi, med smarte vinduplasseringer som sørger for rikelige med naturlig lys.

Våre moderne hjem derimot er preget at nyskapende arkitektur. Våre moderne hjem i Bergen og omegn er tidsriktige hus med rette og spennende linjer. Når vi bygger moderne hjem bruker vi ofte lokale og norske materialer som vi har en lang tradisjon med å bruke til husbygging. Det som er nytt er måten vi setter materialene sammen for å skape nye og spennende uttrykk.

Les mer om våre byggmestere i Bergen

Funkishuset asker, funkishus, bygg hus i Bergen, bygg funkishus i Bergen

På bildet over kan du se Asker. Dette er en unik og moderne funkishus med en fantastisk planløsning. Med 160 kvadratmeter bruksareale og en smart planløsning er dette funkishuset nok for de fleste familier, samtidig som den ikke er overdreven stor og vanskelig å vedlikeholde. Les mer om denne og flere moderne hus i vår huskatalog.

blåprint av Haugesund huset
Vakkert og moderne funkishus, haugesund, bygg hus i Bergen, bygg hus

Dersom du ønsker å bygge et moderne funkishus med stor balkong og en egen vinterhage så er «Haugesund» huset for deg. Dette funkishuset har et bruksareal på over 240 kvadratmeter.

Våre andre tjenester og bygg

I tillegg til å bygge hus av høy kvalitet til bergensere og innbyggere i Midthordland, så har vi lang erfaring med hyttebygging og bygging av naust, garasjer og båthus. Vi kan også rehabilitere eksisterende bygg.

Les mer om våre arkitekter i Bergen

Dersom du lurer på noe angående våre hus eller andre tjenester så kan vi kontaktes på vår kontaktside. Vi gleder oss til å høre fra deg, vi er sikre på av våre byggmestere og dyktige fagarbeidere kan hjelpe deg med å bygge din drømmebolig.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL