Byggefirma i Bergen?

Byggmester R. Vallestad AS – Ditt lokale byggefirma i Bergen

BYGGEFIRMA BERGEN / SOTRA: Dersom du er på jakt etter et trygt og anbefalt byggefirma i Bergen, på Sotra eller omegn tørr vi påstå at du kanskje er kommet til rett sted.

Hvert år bygger vi flere nybygg og pusser opp boliger i Bergen, på Sotra og rundtomkring Bergensområdet. Vi fyller straks 50 år og er stolte av å ha overlevd både opp og nedturer og ikke er en døgnflue som løper fra ansvaret.

Vårt mål og ønsker er at vår erfaring skal gjøre det enklere og tryggere for deg å bygge og at vi skal fremstå som en aktør du ønsker å vurdere når du skal i gang med ditt byggeprosjekt. 

Hvorfor velge oss som ditt byggefirma?

Vi blir fortalt at kunder velger oss fordi vi tilbyr alt på ett sted – “under samme tak”. Fra tegning, søking og prosjektering til komplett prosjektledelse, bygging og overlevering. Hos oss kan du gjøre så mye eller lite du vil og vårt mål er å gi deg komplette og transparente tilbud slik at du kan være trygg på at det ikke kommer noen overraskelser underveis.

Les gjerne noen av våre inspirerende boligreportasjer og se hvordan våre tidligere kunder har fått det i sine nye hjem.

Og når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og sender deg et gratis pristilbud.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Terje på 416 36 256 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Vi valgte Byggmester R. Vallestad AS etter å ha vært i dialog med flere aktuelle boligbyggere i området. Gjennom byggeprosessen opptrådde de svært ryddig og profesjonelt. Vi er veldig fornøyd med det nye huset vårt – og med at vi valget av byggmester”

Therese og Torstein Algrøy
Enebolig, Anglevik

Bilde av et bad med utsikt utover den vakre fjæra, byggefirma som utfører bad, byggefirma i Bergen

Vårt byggefirma i Bergen og Sotra, Byggmester Reidar Vallestad AS ble startet av Reidar Vallestad tilbake i 1971. I dag snart 50 år senere har vi tatt bygd videre på de flotte vestlandske byggetradisjonene. Vi er i dag mer enn 50 dyktige og stolte fagfolk som står parate til å hjelpe.

Vi er brennende opptatt av å være et anbefalt byggefirma i Bergen og omegn. Vi er stolte av å kunne videreføre de flotte byggetradisjonene vi har i regionen vår videre til en ny tid. Derfor har vi mange flotte tradisjonelle trehus i vår boligkatalog.

Kanskje du heller ønsker noe moderne og tidsriktig? Vi mange flotte moderne og funkis-hus som er stilrene og har rette fine linjer. Vi har derfor tatt med oss byggetradisjonene videre, og vi bruker vår opparbeide ekspertise til å kunne levere både moderne og tradisjonelle boliger for en ny tid.

Våre byggetjenester

Som et av de beste byggefirmaene som operer i Bergen, så er vi levende opptatt av å levere boliger i høy kvalitet som mange generasjoner kan kalle sitt hjem. Man eier aldri helt et hjem, men bare passer på det for fremtidige generasjoner. Våre hus skal vedvare i lang tid, og gi din families fremtidige generasjoner like mye lykke som deg gir deg.

I tråd med vår ideologi, så er vi et byggefirma i Bergen og omegn som ikke bare bygger nye og vakre hus for en ny tid, men vi bygger også tradisjonelle hjem som bygger på tidløse norske håndverkstradisjoner.

For å fremme bærekraft og sikre at våre historiske områder bærer på sitt tidløse arkitoniske preg, så puster vi også nytt liv i eksisterende bygg. Vi kan hjelpe dere med å pusse opp deres eksisterende bygg så det får en ny sjanse til å skinne nok en gang.

I tillegg til å være et byggefirma i Bergen som bygger nytt og pusser opp, så kan vi også utvide og bygge på eksisterende bygg. Dersom dere venter et nytt tilskudd til familien, eller ønsker et mer romslig og luftig hjem så kan vi hjelpe dere.

For å sikre våre kunder en smertefri opplevelse knyttet til byggingen av sitt nye hjem, så er vi et byggefirma i Bergen som tar ansvar. Vi driver derfor også prosjektering, så du kan forholde deg til en part, nemlig oss. Vi vil ta hånd av kontakt med andre leverandører, derfor tegner vi og søker på dine vegne.

Vi gjennomfører boligutvikling i Bergen og omegn

SSB forutser at det vil være nesten 300’000 innbyggere i Bergen allerede i 2030. Det er opp til oss, og andre byggefirmaer i Bergen og omegn og legge til rette for trygge hjem for kommende generasjoner og innflyttere.

Dette er et ansvar vi påtar oss med stor ansvarlighet. Som det beste byggefirmaet i Bergen så er det viktig for oss å sikre nye trygge, varme og gode hjem for kommende bergensere.

Som et av de beste byggefirmaene i Bergen er vi opptatt av å sikre trygge hjem til kommende generasjoner. For denne grunnen er vi alltid på utkikk etter gode områder som egner seg for utbygging. Dersom du har en tomt som egner seg for boligutvikling, så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Les mer her dersom du ønsker å bygge hus med oss i Bergen

Våre kataloghus

Selv om personer er forskjellige, og har preferanser deretter, så har vi gjort et forsøk på å designe tidløse, elegante og romslige hjem som vi er sikre på vil falle i smak hos mange. Dersom du ikke liker uttrykket til huset, men kanskje ikke er enig med alt av detaljer og planløsninger, så kan vi tilpasse det etter ditt behov.

Vi har hovedsaklig to kategorier for våre ferdigdesignede hus, tradisjonelle og moderne hus. I den siste kategorien har vi også mange flotte funkishus. Som et anbefalt byggefirma i Bergen går vi langt for at våre hus oppfyller krav som stilles til moderne hjem. Derfor leveres alle våre hus med energimerket B, og med et sunt og godt inneklima.

Dersom energimerket A ønskes, så kan dette i mange tilfeller oppnås ved tilpasninger. Disse tilpasningene er som regel andre vinduer eller et mer effektivt oppvarmingssystem. Vi er et byggefirma i Bergen som bryr seg om våre kunder, det er deres fremtidige hjem, og derfor er det dere som vet best om hvordan dere ønsker det.

Alle våre hus bygges etter lokale værforhold. Som et byggefirma i Bergen med over 40 års erfaring med å bygge hjem tilpasset vestlandske forhold kan du være sikker på at ditt hus vil tåle både vær og vind.

Et bilde av det vakre huset Karmøy fra vår huskatalog

Moderne hus, levert av et moderne byggefirma

Våre moderne hjem er perfekte for fremtidsrettede familier som ønsker hjem bygget på gode norske byggetradisjoner. Selv om de er bygget etter tradisjonsrike byggetradisjoner har de en moderne og stilren utforming. Vi er også et anbefalt byggefirma som satser på å være frempå med å bruke nye teknikker og materialer. Dette gjør vi for å sikre våre kunder i Bergen flotte og moderne hjem. Våre moderne hjem fåes i alle størrelsesordener, og de fleste ligger i størrelsesorden 150-200 kvadratmeter bruksareale.

Vi har mange flotte moderne hus du kan velge blant i vår huskatalog. Dersom du går inn på vår huskatalog-side så kan du få se våre kataloghus digitalt på PDF. Huskatalogene kan også bli tilsendt til din/ deres postkasse.

Hvis du ønsker å designe ditt helt eget hus, les om våre arkitekter i Bergen

Byggefirma som leverer Tradisjonelle hus i Bergen

Ønsker du et tradisjonsrike hjem levert av et av de beste byggefirmaene i Bergen? Da trenger du ikke å lete lengre. Vi har flotte tidløse hjem som står i stil med vestlandsk trebebyggelse. Med oss trenger du ikke å velge mellom tidløst klassisk design og kvalitet. Vi er et byggefirma som leverer flotte tradisjonelle hjem i Bergen og omegn. Vi bruker de beste og mest moderne løsningene. Derfor har våre tradisjonelle hjem energimerket B og et godt inneklima. Dette sikrer deg og dine et hjem dere trygt kan leve i.

Les mer om våre anbefalte byggmestere her

Lurer du på noe vedrørende våre tjenester eller hus? Ta kontakt med oss på vår kontaktside, eller på telefon: 416 36 256. Det er helt uforpliktende og vi gleder oss til å høre fra deg.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL