Byggmester i Bergen?

Byggmester R. Vallestad AS – Ditt lokale byggefirma i Bergen

BYGGMESTER BERGEN / SOTRA: Dersom du er på jakt etter et trygt og anbefalt byggefirma i Bergen, på Sotra eller omegn tørr vi påstå at du kanskje er kommet til rett sted.

Hvert år bygger vi flere nybygg og pusser opp boliger i Bergen, på Sotra og rundtomkring Bergensområdet. Vi fyller straks 50 år og er stolte av å ha overlevd både opp og nedturer og ikke er en døgnflue som løper fra ansvaret.

Vårt mål og ønsker er at vår erfaring skal gjøre det enklere og tryggere for deg å bygge og at vi skal fremstå som en aktør du ønsker å vurdere når du skal i gang med ditt byggeprosjekt.

Hvorfor velge oss som ditt byggefirma?

Vi blir fortalt at kunder velger oss fordi vi tilbyr alt på ett sted – “under samme tak”. Fra tegning, søking og prosjektering til komplett prosjektledelse, bygging og overlevering. Hos oss kan du gjøre så mye eller lite du vil og vårt mål er å gi deg komplette og transparente tilbud slik at du kan være trygg på at det ikke kommer noen overraskelser underveis.

Les gjerne noen av våre inspirerende boligreportasjer og se hvordan våre tidligere kunder har fått det i sine nye hjem.

Og når du er klar for det tar vi gjerne en uforpliktende boligprat med deg, en befaring ved behov og sender deg et gratis pristilbud.

Så kan du i fred og ro vurdere om vi er den rette samarbeidspartneren for deg.

Ring Terje på 416 36 256 eller bruk skjemaet her om du vil ta en prat. 

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Vi valgte Byggmester R. Vallestad AS etter å ha vært i dialog med flere aktuelle boligbyggere i området. Gjennom byggeprosessen opptrådde de svært ryddig og profesjonelt. Vi er veldig fornøyd med det nye huset vårt – og med at vi valget av byggmester”

Therese og Torstein Algrøy
Enebolig, Anglevik

Nostalgisk vestlandsk hus, byggmester bergen, bygg med våre anbefalte byggmestere

Er du på utkikk etter en anbefalt byggmester i Bergen for å realisere ditt byggeprosjekt? Da er du kommet til riktig sted. Våre anbefalte byggmestre og ansatte som sammen utgjør Byggmester Vallestad AS står klare til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehus, hytte eller et annet prosjekt.

Byggmester Vallestad AS har vedvart for 40 år. Vi har gjennom den tiden oppbygget oss en unik og dyp forståelse for lokale forhold. Vi har gjennom mange år levert bygg av høy kvalitet på Midthordland og i Bergen til glede for eksisterende og fremtidige generasjoner.

Vår suksess er ikke bare grunnet vår uvurderlig kunnskap knyttet til oppføring av bygg av høy kvalitet. Gjennom vår tette oppfølging og inkludering av våre kunder i prosessen oppnår vi fornøyde kunder. Vi vet hvem vi bygger for, og det er ingen som vet bedre hvordan du ønsker å ha det i ditt eget hjem enn nettopp du. Derfor lytter vi aktivt til våre kunder, og inkluderer dem gjennom hele prosessen så de får en bygg som lever opp til deres forventninger. Fornøyde kunder er vårt levebrød, og vi står på hardt for å kunne fortsette å være anbefalte byggmestere som leverer bygg av høy kvalitet i Bergen og Midthordland.

Vi er en totalleverandør av byggetjenester for privatmarkedet. I praksis vil dette si at vi påtar oss ansvaret med å kontakte og organisere byggeprosessen. Vi finner leverandører og tar oss av all kontakten og organisering. Dette gjør vi for å spare deg for unødvendig bruk av krefter, energi og tid. Våre beste byggmestere vet at det ikke er lett for fremtidig beboer å stå ansvarlig overfor så mange ansatte og leverandører. For ikke å snakke om alle søknadene som må sendes inn. Derfor driver vi prosjektering på dine vegne, og hjelper deg gjennom hele prosessen fra planlegging til ferdigstilling.

Tjenestene til våre byggmestere

Som et stort, ansvarlig og dyktig byggefirma i Bergen og omegn så gjør vi det meste av byggtjenester. Vi utfører blant annet tegning og visualisering. Dette gjør vi så våre kunder kan være sikre på at deres fremtidige bygg vil stå til deres forventninger. Våre dyktige arkitekter og tegnere vil lage en god illustrasjon så dere får en god indikasjon på hvordan deres fremtidige byggeprosjekt vil bli seende ut. På denne måten kan dere tidlig i prosessen komme med forslag til endringer.

Les mer om våre anbefalte arkitekter i Bergen

Våre byggmestere utfører nybygg, tilbygg og rehabilitering

Våre anbefalte byggmestere i Bergen og omegn utfører nybygg, tilbygg/ ombygging og rehabilitering av eksisterende bygg. Vi synes det er svært viktig å ivareta den vakre bryggetradisjon vi har her på vestlandet. Derfor går vi grundig til verks når vi rehabiliterer vakre og eldre bygg.

Boligutvikling med anbefalte byggmestere

Som noen av de beste byggmesterne så synes vi det er viktig at også fremtidige Bergensere og innbyggere i Midthordland får trygge og gode hus som de kan leve og trives i. Derfor er vi hele tiden på jakt etter gode, fine og trygge områder som egner seg for boligutvikling. Dersom du besitter en fin tomt som kan bli til et levende og trivelig nabolag så ønsker vi å høre fra deg!

Les mer om våre byggefirma i Bergen

Bygg kjøkken med oss

Et kjøkken er kanskje det viktigste rommet i huset. Dette synes ihvertfall mange av våre beste byggmestere. Derfor går vi omhyggelig til verks når vi skal bygge kjøkken. Et kjøkken er stedet der minner kommer til live, og der mat til hele familien kokkeleres. Derfor har vi kontakt med mange flotte leverandører av kvalitetskjøkken, slik at dere får et flott, moderne og romslig kjøkken som står i stil til deres bolig.

Garasjer og naust

I tillegg til å bygge flotte boliger, så har våre anbefalte byggmestere lang erfaring med å oppføre flotte garasjer og naust i Bergensområdet. Dersom dere ønsker et koselig naust eller en flott garasje som står i stil til deres bolig eller hytte så kan vi hjelpe dere.

Realiser din hyttedrøm med våre byggmestere

Gjennom vårt samarbeid med Blinkhus, så har vi mange flotte kataloghytter. Vi bygger både tidløse hytter som står i stil til vestlandsk arkitektur og moderne tidsriktige hytter med fine rette linjer med moderne materiale og utforming.

Dersom du ønsker en flott hytte langs sjøen hvor du og din familie kan tilbringe utallige sommerkvelder så kan våre beste byggmestere i Bergen og omegn realisere deres hyttedrøm. Vi kan så klart bygge solide fjellhytter også.

Mur, flisarbeid og betongarbeid

Gjennom våre partnere i datterselskapet BRV Mur & Flis AS kan vi også utføre flott mur, flis- og betongarbeid. Våre selskaper kan jobbe sammen for å gi deg en flott bolig med et helhetlig inntrykk, med flott og spennende murarbeid i entreen og/ eller i hagen. Sjekk ut vår flislegger i Bergen

Hvorfor velge oss?

Det er mange gode grunner til å velge våre byggmestere til å utføre ditt neste prosjekt i Bergen. Våre dyktige fagfolk har høy yrkesstolthet og viderefører tidløse norske byggetradisjoner og håndverk. Dette gjør at du får flotte bygg som med riktig vedlikehold varer gjennom flere generasjoner.

Gjennom 40 år med erfaring i Bergen og Midthordland har våre byggmestere opparbeidet seg en god lokalkjennskap til området. Dette gjør at våre bygg er laget for vestlandske forhold. Det er få steder i Norge som får føle på så sterk vær og vind som vi på vestlandet. Dette tar våre anbefalte byggmestere høyde for når de bygger.

Vi har høy fagkompetanse, yrkestolthet og konkurransedyktige priser på våre jobber. Dette gjør oss til kanskje de beste byggmestrene i Bergen og omegn.

Bygg hus i Bergen med våre anbefalte byggmestere

Gjennom vårt samarbeid med Blinkhus har vi tilgang til flotte kataloghus som er designet av noen av Norges beste arkitekter. Vi har flotte, herskapelig, tradisjonelle og spektakulære moderne hus. Vi velger omhyggelig våre materialer så vi kan garantere våre kunder et trygt og flott hus som oppfyller kravene til moderne hus.

Vakkert moderne bolig med basseng, byggmester bergen, bygg moderne bolig med de beste byggmesterene i Bergen

Dette flotte moderne huset heter Panorama og finnes i vår boligkatalog.

Se gjerne vår boligkatalog for flotte, spektakulære og fine hus. Vi har inndelt våre boliger inn i to kategorier, tradisjonelle og moderne boliger. I den førstnevnte kategorien finner dere flotte og tidløse boliger som holder på det tradisjonelle og typiske vestlandske og norske arkitektoniske preget. I motsetning til de tradisjonelle husene, så har våre moderne bygg mer moderne arkitektur og løsninger, med skarpe og spennende linjer og former.

Dersom du lurer på noe angående våre hus eller våre andre tjenester så skal vi gjøre vårt beste for å besvare dine henvendelser på vår kontaktside. Vi gleder oss til å ta en uforpliktende samtale med deg, for å finne ut hvordan vi kan få realisert ditt drømmeprosjekt. Med vennlig byggmester Vallestad og alle oss andre Byggmester Vallestad AS.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL