Byggmester Vallestad går mot strømmen: Nå trenger vi flere flinke fagfolk, sier daglig leder

1. Apr. 2020 | Nyheter

FJELL / SOTRA: Midt i en krevende tid med både korona, lave oljepriser og permittering trenger Byggmester R. Vallestad AS flere folk. Denne uken lyste de ut flere stillinger.

– Det er utvilsomt en spesiell tid for oss alle, forteller Terje Vallestad, og vi i byggebransjen merker også konsekvensene av “koronaen”.

Heldigvis er vi ikke rammet av permitteringer i like stor grad som andre næringer, men har gjort tilpasninger i hverdagen for å holde progresjon på prosjektene og å hindre spredning, sier den daglige lederen.  

Og oppi alt dette ser dere nå attpåtil etter flere folk?

– Ja, det gjør vi. Vi er takknemlig for å ha tilnærmet normal drift på alle våre prosjekter og en fortsatt jevn strøm med henvendelser, så nå skulle vi gjerne hatt fatt i 3-4 flinke og erfarne folk i fast stilling som kan hjelpe oss med leveransene, sier han.

3-4 ledige faste stillinger

I tillegg til prosjekter i egen regi, som for eksempel boligfeltet på Strenghaugen, kommer det regelmessig telefoner og mail fra folk som trenger hjelp med byggeprosjekter, derfor ble det denne uken lyst ut 3 tømrerstillinger og 1 stilling som murer / forskalingssnekker i fast, 100% stilling.  

– Vi har god pågang på oppdrag, spesielt innen rehab, påbygg/tilbygg, takløft og kjøkken og er derfor på jakt etter flere dyktige og godt erfarne tømrere. 

Så kjenner du noen flinke folk, eller kanskje er på jakt etter jobb selv, så send gjerne inn en søknad, avslutter han med et smil. 

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL