Byggmester Vallestad styrker laget med solid nyansettelse

2. Aug. 2019 | Nyheter

FJELL: Etter å ha jobbet 15 år i ulike lederstillinger i Fjell kommune bytter Bjørn Erik Kristiansen (49) nå jobb til det lokale byggefirmaet på Sotra.

– Vi er så klart fornøyd med å få Bjørn Erik hit til oss! Dette viser at vi er en attraktiv og relevant arbeidsgiver forteller daglig leder, Terje Vallestad.

Bjørn Erik Kristiansen kommer fra stillingen som sjef for både plan og eigedom i Fjell-kommune. Han har tidligere også vært avdelingsleder for byggesak i kommunen, i tillegg til å ha drevet eget byggefirma i Sandefjord, før han flyttet til Vestlandet.

Les også: Åshild og Leif-Paul rev alt og bygget nytt på Ekerhovd.

Hva tilfører en person som Bjørn Erik til organisasjonen her på Fjell?

– Bjørn Erik har årevis med erfaring fra begge sider i bransjen vår og kjenner både systemet og folkene vi jobber med til daglig. I tillegg er han en ryddig og hyggelig kar som er lett å like, så dette kommer både medarbeidere og kundene våre til gode.

Litt vemodig, men en tid for alt

Kristiansen hadde sin første arbeidsdag hos ny arbeidsgiver i går, 1. august, og synes det er spennende å være tilbake i det private.

– Det er jo litt vemodig å slutte i kommunen etter så mange, gode år. Jeg har hatt utrolig mange dyktige medarbeidere rundt meg og fått mye tillit fra rådmannen, men så er det en tid for alt og nå var jeg klar for noe nytt, forteller han.

PÅ PLASS: Tidliger plan- og eigedomssjef i Fjell kommune, Bjørn Erik Kristiansen, er på plass hos sin nye arbeidsgiver, Byggmester R. Vallestad AS, på Fjell.

Spennende ting på gang

Hos Byggmester R. Vallestad AS er fremtidsutsiktene gode. Før sommeren var over 20 prosjekter i full sving og nå er det flere spennende ting i luften.

– Det er mye som skjer i selskapet her om dagen og min oppgave i første omgang blir å avlaste Terje litt med den daglige driften slik at han kan fokusere på salg og kunder, der han trives best.

Så nå kan du garantere at du får alle vanskelige byggesaker i gjennom for Byggmester Vallestad sine kunder?

Nei, det kan jeg selvfølgelig ikke garantere, ler Bjørn Erik, men vi skal fortsette å gjøre vårt aller beste for å sende gode søknader for kundene våre og for å ha en ryddig og god dialog med kommunen, sier Kristiansen tilslutt.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL