1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Småbarnsfamilien flyttet til Hjortefaret

Småbarnsfamilien flyttet til Hjortefaret

14. Dec. 2022 | Boligreportasjer

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

FJELL / SOTRA: Da Neyme Gheyret, samboeren og deres to barn vokste ut av leiligheten på Skogsvåg, startet jakten på et barnevennlig nabolag. Ikke så langt unna ble de tatt imot av Byggmester Reidar Vallestad som kunne vise til et splitter nytt boligfelt på Hjortefaret på Sotra.

FAKTABOKS:

Kunde: Neyme Gheyret
Lokasjon: Hjortefaret boligfelt, Fjell, Øygarden kommune
Type: Ny enebolig, kundetilpasset “Lindås” fra BlinkHus
Oppstart: Q1 2021
Ferdigstilt: Q4 2021

Se flere bilder av boligen her.

Servicen var avgjørende

Familien på fire bodde tidligere i en leilighet på 60 kvadratmeter, og trengte noen som kunne bygge et romsligere hjem.

Verken Neyme eller samboeren har erfaring med bygging av bolig fra tidligere. Det var derfor avgjørende for de å få en byggmester som kunne svare på deres spørsmål, og gi råd i beslutningene som skulle tas.

«Vi var hos andre byggmestere først, men var ikke fornøyd med servicen. Da vi møtte Terje i Byggmester Reidar Vallestad AS, ble vi tatt godt imot. Alle som jobber der er profesjonelle, og de fikk oss trygt gjennom prosessen. De var nøye med å vise til informasjon, tegninger, størrelse og tilvalg.» Neyme, kunde hos Byggmester Reidar Vallestad AS.

VIDEO: Bli med inn og se innvendig i den freshe funkisboligen i Hjortefaret boligfelt på Sotra.

Tilpasset huset til familien

Det var viktig for paret å nytte mest mulig av arealet i den nye boligen Lindås. Opprinnelig har boligmodellen en større terrasse utvendig, men her ønsket familien heller å nytte arealet til en større stue. Det ble også gjort flere tilpasninger på huset:

– Vi oppgraderte både kjøkkenet, og baderommet i andre etasje. Det var også en bod i første etasje som vi gjorde om til soverom. Siden vi ikke har erfaring fra tidligere, var det vanskelig å forestille oss hvordan det skulle bli. Vi var redde for at rommene skulle bli for små, eller at vi skulle gjøre feil med tilvalg. De ansatte hos Byggmester Reidar Vallestad satt sammen med oss og jobbet på tegningene i mange timer. Det ble skissert inn eksempler på møbler slik at vi kunne forestille oss størrelsen av rommet, beskriver Neyme.

LES OGSÅ: Kristine og Jørn kjøpte ny enebolig i dette boligfeltet på Sotra.

ROMSLIG: Åpen stue kjøkken løsning med moderne farger og lekker peisovn. 

Nærhet til det meste

Familien trives godt ute i naturen, og har allerede tilbragt mye tid på fjellet og i turområdene rundt Hjortefaret, etter de flyttet inn 7. oktober. Selv med rolige omgivelser påpeker Neyme at det likevel er kort vei til det de trenger:

– Barna har lekeplasser både foran og bak huset. I tillegg har vi kort vei til jobb og kjøpesenter. Det føles også trygt å ha en lokal utbygger i nærheten som stiller opp på kort varsel. Da vi fikk levert ny sentralstøvsuger til boligen var det en bit som manglet, men daglig leder Terje var på plass med delen allerede dagen etter. Byggmester Reidar Vallestad AS har fikset ting fort, og vært tilgjengelig hele tiden. Det var til stor hjelp! Ingenting kunne vært annerledes – vi er ganske fornøyde, stråler Neyme.

BADEROM: Lekkert og moderne baderom med innfelte hyller og moderne, sort-matte detaljer. 

Nysgjerrig på Hjortefaret? Ta kontakt!

Det var en stor ære å få overrekke nøkkelen til familien på fire i oktober. Det er fortsatt ledige hus og eneboligtomter i nabolaget. Finn din bolig i Hjortefaret. Ta gjerne kontakt, eller kom innom vårt kontor i Kleivanevegen 3, 5357 Fjell.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Se alle bildene av funkisboligen i galleriet her:

Bla deg gjennom bildene fra boligen i galleriet under.

NY ENEBOLIG: Kristine og Jørn har bygget seg en flunkende ny bolig i Hjortefaret boligfelt på Fjell.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL