1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Derfor kjøpte Kristine og Jørn bolig i Hjortefaret

Derfor kjøpte Kristine og Jørn bolig i Hjortefaret

14. Dec. 2022 | Boligreportasjer

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

FJELL / SOTRA: Vi har tatt en prat med Jørn Ebbesvik og Kristine Nesse som nylig har flyttet inn i dette tradisjonelle huset i boligfeltet Hjortefaret på Sotra. Paret har to barn i skole- og barnehagealder som allerede stortrives med andre nabobarn og ny lekeplass.

FAKTABOKS:

Kunde: Kristine Nesse og Jørn Ebbesvik
Lokasjon: Hjortefaret boligfelt, Fjell, Øygarden kommune
Type: Ny enebolig, kundetilpasset “Brekke” fra BlinkHus
Oppstart: Q1 2021
Ferdigstilt: Q4 2021

Se flere bilder av boligen her.

Et godt nabolag for familien

Familien på fire bodde tidligere på Brattholmen, hvor Jørn er født og oppvokst. Paret har erfaring med både bygging av leilighet og hus.

Det andre husprosjektet ble lagt på is da de fikk øynene opp for Hjortefaret. Det var viktig for de å få et nytt hus tilpasset familien, og etablere seg i et nabolag med kort vei til skole og barnehage:

– Vi har en gutt som begynte på skolen nå i høst, og vi så at det ville være fint å etablere seg her. Når barna blir litt større, kan de også følge fortau hele veien fra nabolaget og frem til skolen. Både vi og barna føler vi har blitt tatt godt imot, og det er ekstra fint at barna har tilgang på nye lekeapparater, forteller Kristine.

VIDEO: Bli med inn og se hvor fint Kristine og Jørn har fått det i sin nye enebolig i Hjortefaret boligfelt på Sotra.

Selv om småbarnsfamilien så vidt har bodd seg inn i det nye hjemmet, klør det i fingrene for å begynne å lage til hagen utvendig etter vinteren.

Nabolaget rundt tar også stadig mer form, og Jørn forteller at utformingen på boligfeltet også var noe de falt for: 

– Jeg tror det blir veldig fint når nabolaget er ferdig. Her er en lang gate, og en fin oppstilling av både tradisjonelle og moderne hus. Selv om vi ikke har bodd her så lenge, så føles det ut som et trygt og godt nabolag for store og små. Dette nabolaget var også mest gunstig med pris og lokasjon i bakhodet, forklarer Kristine og Jørn.

LES OGSÅ: Bli med inn i denne herkskapelige eneboligen til Linn Cesilie og Kristian på Straume.

ROMSLIG: Åpen stue kjøkken løsning med moderne farger og lekker peisovn. 

Fikk tilpasse boligen innvendig

Videre forteller Jørn at de opplevde å få god hjelp til å tegne opp boligen, og få det tilpasset med de behovene de hadde for familien og ny bolig:

Både daglig leder Terje, og arkitekten i Byggmester R. Vallestad er gode på å se løsninger. Vi la frem våre behov og ønsker, og så kom de med fornuftige innspill tilbake. Jeg vil spesielt trekke frem fronten av boligen, hvor de har bygget en kasse under terrassen i andre etasje. På denne måten fikk vi åpnet opp med ekstra gulvplass og lys rundt kjøkkenbordet i første etasje. Videre krympet vi også innvendige boder for å kunne gjøre rommene litt større, og få alle soverommene i samme etasje. Vi føler alle rommene har en perfekt størrelse, sier Jørn.

 

HØY STANDARD: Baderommene er stilrene med høy standard og flotte detaljer, slik som det bakbelyste speilet på bildet her.

Ved å bygge en kasse under terrassen i andre etasje, fikk familien ekstra plass i den åpne stue- og kjøkkenløsningen.

Les også: Neyme bygde denne moderne funkisboligen i boligfeltet på Sotra.

Kristine er enig i at det var fint å få ta mange av de innvendige valgene selv, og innrømmer at det har gått med noen timer til Instagram og Pinterest for å hente inspirasjon:

Vi hadde ikke noen tydelig stil, men det kom på plass litt etter litt. Heldigvis ble både interiøret og kvaliteten slik vi hadde håpet. Vi har kjøpt leilighet en gang før, og vi ser stor forskjell fra det vi har vært med å bygge tidligere. Her er det bra finish og god kvalitet, forteller Kristine.

– Tilstedeværende byggmester

«Byggmester R. Vallestad er flinke til å følge opp. Dersom vi lurte på noe, var de på ballen med en gang for å svare. De gangene det dukket opp ting som vi måtte ordne på stående fot, fungerte det veldig bra!»     Jørn Ebbesvik, kunde hos Byggmester R. Vallestad AS

BARNEROM: I den nye eneboligen har både to store og to små fått egne rom, her et av de to barnerommene i boligen.

Nysgjerrig på Hjortefaret? Ta kontakt!

Det var en stor ære å få overrekke nøkkelen til familien på fire i September. Det er fortsatt ledige hus og eneboligtomter i nabolaget. Finn din bolig i Hjortefaret, og se alle våre husmodeller. Ta gjerne kontakt, eller kom innom vårt kontor i Kleivanevegen 3, 5357 Fjell.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Se alle bildene av boligen i galleriet her:

Bla deg gjennom bildene fra boligen i galleriet under.

NY ENEBOLIG: Kristine og Jørn har bygget seg en flunkende ny bolig i Hjortefaret boligfelt på Fjell.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL