Vi har blitt forhandler av denne norske kvalitetsleverandøren på skyvedørsgarderober

10. Jan. 2020 | Nyheter

KAMPANJE: Akkurat nå har vi kampanje med 25% rabatt på garderobe. Fra 11.02.2021 til 05.02.2021. Klikk her for å booke et uforpliktende møte eller kontakt vår kjøkken- og garderobekonsulent Iselin direkte på +47 48 32 94 24.

Nå har vi nylig signert avtale med Langlo og kan nå levere Langlo skyvedørsgarderober. Ser du etter skyvedørsgarderobe eller walk in closet, vi hjelper deg.

Vi hjelper deg med å planlegge, tegne, kontrollmål og montering. Vi venter på en utstilling i butikken vår som vil stå klar i løpet av Februar med mulighet til å se flere ulike løsninger som er mulig i en garderobe samt de forskjellige fargeprøvene til døren.

Garderobeprodusenten mellom høye fjell og dype fjorder, i hjerte av Sunnmøre – Stranda. En original skyvedørsgarderobe fra Langlo har kvaliteter som gjør at den varer- Lenge! Alt produsert på mål etter kundens mål og behov.

HVORFOR LANGLO SKYVEDØRSGARDEROBE?

Ekstra plass til oppvevaring og innredning helt til taket, mer gulvplass og større romfølelse. Mange forskjellige skyveørsmodeller, møbelinnredning i flere overflate varianter og egen belysning kolleksjon for å gjøre alt innhold bedre tilgjengelig.

Har du et skyvedørsgarderobe prosjekt på gang?

Kom gjerne innom våre lokaler på Fjell for et uforpliktende kjøkkenmøte med Iselin. Hun er normalt på kontoret alle hverdager fra 0900 – 1700, men er fleksibel dersom du ønsker et møte utenom åpningstidene.

Vil du ha hjelp med tegning av din nye skyvedørsgarderobe så book gjerne time på forhånd slik at vi kan forberede oss best mulig.

  • Befaring og gode råd.
  • Garderobeskisse, tegning og visualisering.
  • Dialog med resten av teamet vårt dersom du ønsker å bygge om, bygge på eller pusse opp andre deler av boligen.
  • Komplett pristilbud inkl. kontrollmål, montering etc.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring, skisse eller et pristilbud på din nye skyvedørsgarderobe eller oppussingsprosjekt.

INSPIRASJON

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL