1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Slik ble funkisdrømmen til Sissel på Trengereid seende ut

Slik ble funkisdrømmen til Sissel på Trengereid seende ut

21. Sep. 2015 | Boligreportasjer

FUNKISHUS PÅ SOTRA: I mai overleverte vi dette flotte funkishuset til Sissel på Trengereid i Fjell kommune. Hun er nå kommet vel i hus og vi har vært så heldig å få komme innom og se hvordan hun har fått det i sin splitter nye drømmebolig.

Da Sissel kom til oss hadde hun allerede klare ønsker om hvordan huset hennes skulle se ut. Vår tegner, Kenneth, tok utfordringen på strak arm og sammen utviklet de drømmehuset.

Les også: Bli med inn i Johnny sin flotte enebolig i rekke på Skålvik.

Funkishuset på 158m² BRA har høy standard, krever lite vedlikehold da den er kledd med Møre Royal kledning, har nydelige, solrike uteplasser og god plass til parkering både i garasje og på tomten forøvrig. 

Tomten på ca. 700m² ligger naturskjønt og idyllisk til på Trengereid i Fjell kommune med 3 minutter kjøring til Skogsvåg og ca. 15 minutter kjøring til Straume.

FAKTABOKS:

Kunde: Sissel.
Lokasjon: Trengereid, Fjell kommune.
Størrelse: 158 m² BRA.
Oppstart: Sommer 2014.
Ferdigstilt: Vår 2015.

Se flere bilder av boligen her.

Funkishus med skikkelige kvalitetsmaterialer

Kledningen er av typen Møre Rojal som er kjent for sin langvarige holdbarhet. Det hvite stilfulle kjøkkenet er fra Marbodal. Isolert utvendig bod og stor, romslig garasje gjør at hun går tørrskodd fra bilen og inn i boligen. 

Vi simpelten elsker de store vinduene, de store lyse rommene og den fantastiske utsikten.

Planløsningen er smart med hele 3 soverom, tv rom, 2 bad, garasje, utebod, 2 altaner og en terrasse.

Ta en titt da vel 🙂

Se alle bildene av funkishuset på Sotra / Trengereid her:

Siden du nå har lest hele denne reportasjen ønsker du kanskje å se flere av våre boligreportasjer fra boliger rundtomkring på Sotra og i Bergen. Eller om du har et prosjekt du ønsker vi skal se på så send oss en uforpliktende henvendelse så tar vi gjerne en prat for å bli litt bedre kjent og for å se om vi er en god samarbeidspartner for deg. 

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL