1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Her flytter de siste familiene inn på Skålvik

Her flytter de siste familiene inn på Skålvik

14. Sep. 2018 | Boligreportasjer

SKÅLVIK: I Skålvik Terrasse er alle boligene nå solgt. 8 frittliggende eneboliger, 8 eneboliger i rekke og 14 eneboliger i kjede er ført opp. På fredag var det nest siste overlevering i feltet til Mai-Linn Salomonsen (21) og Joakim Moss (21). Daglig leder Terje Vallestad er godt fornøyd. 

– Ja, jeg tror vi kan si at det begynner å bli et flott boligfelt, sier Terje Vallestad med et smil.

Han er daglig leder i Byggmester R. Vallestad AS som står bak utbyggingen av boligfeltet.

Se også: Naustinspirasjon – Se det nye naustet til Eldbjørg og Svein-Ove på Syltøy.

– Alle eneboligene og de første elleve kjedede eneboligene ble solgt i stor fart, mens de tre siste har blitt solgt nå de siste par månedene. Alt i alt er vi veldig fornøyd og får inntrykk av at boligkjøperne også er fornøyde, sier han.

OVERSIKTSBILDE: Siste del av boligfeltet Skålvik Terrasse sett fra sør-øst med Sekkingstadosen og Algrøy i det fjerne. 

Flere barnefamilier og unge voksne

Det er opparbeidet flere lekeplasser i feltet og som nærmeste nabo til Skålevik Skole og idrettsanlegget er dette et attraktivt felt for barnefamilier og nyetablerte. 

Se også: Oppussingsinspirasjon – Lisbeth og Truls på Bildøy pusset opp denne eneboligen.

– Mange av boligkjøperne er barnefamilier og unge samboerpar. Med flotte turområder, fotballbane og lekearealer i umiddelbar nærhet vil jeg tro forutsetningene ligger til rette for et hyggelig oppvekstmiljø med mange barn løpende rundt. I tillegg er det jo utrolig greit å slippe å kjøre barna til fotballtrening. Her kan de bare knyte på seg skoene og springe bort veien så er de der, sier Vallestad stolt.

NÆR: En av flere opparbeidet lekeplasser i feltet. Her kan du se barna leke fra stuevinduet.

Flyttet fra Askøy til Sotra

Mai-Linn Salomonsen (21) har bodd på Askøy hele livet. Nå har hun og samboeren Joakim Moss (21) kjøpt sin første bolig sammen i boligfeltet på Skålvik.

Det er jo utrolig stas å endelig eie bolig sammen, sier Mai-Linn, som jobber som butikksjef for Pizzabakeren Sotra, Askøy, Loddefjord og Nøstet.  

– Vi har bodd sammen i leilighet en stund, men dette er første boligen der vi flytter sammen til vårt eget. 

Joakim har bodd på Skålvik tidligere og er kjent i område. Likevel var det relativt spontant at paret havnet her. 

LES OGSÅ: Bli med inn i denne herkskapelige eneboligen til Linn Cesilie og Kristian på Straume.

– Vi snakket lenge om å finne noe og var på flere visninger rundt omkring, forteller Joakim. Så fant vi dette, var på en visning og to dager senere hadde vi signert kontrakten, smiler han.

Nå er det bare en tur på nattskift, og så starter flyttingen for fullt i helgen, forteller Joakim, som jobber som industrimontør.

FORNØYD: Daglig leder Terje Vallestad i Byggmester R. Vallestad AS, her sammen med Aleksander Fosse, er godt fornøyd med å ha solgt alle boligene i Skålvik Terrasse. Nå gjenstår bare boligblokken i feltet, som enda ikke er påbegynt. 

Bare boligblokken gjenstår

I reguleringsplanen er det også prosjektert en boligblokk med 14 enheter. Denne skal ligge på sør-østsiden av vannet, men er ennå ikke påbegynt.

– Vi er godt i gang på Austre-Strenghaugen boligfelt på Halsvarden, og mye ressurser brukes der i disse dager. Akkurat når vi kommer i gang med boligblokken her på Skålvik må vi komme nærmere tilbake til, sier Vallestad.

Les også: Byggmester Vallestad styrker laget med solid nyansettelse.

Selv om oppstartsdatoen ikke er satt må interessenter gjerne ta kontakt allerede nå for mer informasjon.

– Ja, det er klart at om vi får signaler fra markedet på at disse boligene er ønsket, kan det påvirke progresjonen og igangsettelsen. De som er tidlig med i prosessen vil uansett få mulighet til å reservere bolig og kunne påvirke materialvalg osv, sier han.

Så da vil vi bare få gratulere Mai-Linn, Joakim og de andre boligeierene på Skålvik – og ønske dere alle en riktig god helg😃

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL