1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Her flytter nok en barnefamilie inn i de populære boligene på Møvik – nå planlegger utbyggeren flere

Her flytter nok en barnefamilie inn i de populære boligene på Møvik – nå planlegger utbyggeren flere

2. Oct. 2018 | Boligreportasjer

HALSVARDEN / MØVIK: Alle de saksede eneboligene i Strenghaugen boligfelt på Møvik har nå fått nye eiere. I dag var det Karianne Hodnekvam Bergerud (27) og Sindre Bergerud (28) sin tur å få nøklene til sitt nye hjem.
“Utrolig kjekt”, svarer Karianne spontant når vi spør hvordan det føles å få nøklene til sitt nye hjem.

– Vi har bodd på Bjorøy i firemannsbolig og trivdes i utgangspunktet veldig godt der, men med to små jenter begynte det etterhvert å bli trangt, så da var tiden inne for å finne noe større, forteller læreren som opprinnelig er fra Skålevik på bysiden av Sotrabroen.

Les også: Bli med inn i Johnny sin flotte enebolig i rekke på Skålvik.

FAKTABOKS:

Kunde: Karianne Hodnekvam Bergerud og Sindre Bergerud
Lokasjon: Møvik, Fjell kommune
Størrelse: Ca. 140 m²
Oppstart: Januar 2018
Ferdigstilt: Oktober 2018

Etter flere år på Bjorøy begynte hun og mannen Sindre å lete etter noe større. De så først på Bjorøy, men med dyre tomtepriser fant ikke familien noe som passet deres behov og budsjett.

Litt lengre ute i kommunen derimot fant de alt de ville ha og litt til.

– Jeg la merke til boligfeltet for første gang i reportasjen på Facebook med Vilde og Aleksander, som flyttet inn her ute til jul i fjor. Når vi i sommer så at den siste tilsvarende boligen var ferdigstilt og kom ut på Finn med de flotte bildene, turde vi ikke vente lengre og slo til.

Med Aurora Christin på 5 og Frida Marie på snart 1 år gleder familien seg til å få flyttet inn og bli kjent med både naboene og det flotte turområdene like utenfor husdøren.

– Ja, jeg har hørt at det bor barnefamilier i alle de andre boligene her, så det blir kjekt for både barna og oss. Det er jo alltid litt spenning knyttet til det å flytte, så vi gleder oss veldig til å både hilse på de nye naboene og utforske nærmiljøet, forteller Karianne med et smil.

Snille og greie

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TUROMRÅDE: Like utenfor utedøren går turstiene opp og rundt SIgnalfjellet. Dette er et mye brukt turområde for både store og små, med flotte utsiktspunkter over storhavet i vest.

Utbygger Terje Vallestad i Byggmester R. Vallestad AS bekrefter at det er mange barnefamilier og unge voksne som flytter inn i boligene på Strenghaugen.

– Ja, både her og i boligfeltet vårt på Skålvik har det den siste tiden vært mange barnefamilier og unge i etableringsfasen som har kjøpt.

Les også: Slik ble drømmefunkisen til Sissel på Trengereid seende ut.

Med gangavstand til lekeplass, butikk, barneskole og barnehage, i tillegg til flotte turområder på Signalfjellet like ved, har feltet på Møvik mange av de kvalitetene denne kjøpegruppen ser etter.

Men om du ser etter bolig alene eller kanskje er pensjonist blir du ikke avvist hos oss, bedyrer Vallestad:

– Nei, det er klart! Hos oss er alle velkommen og vi selger boliger til hvem som helst vi – så lenge de er snille og greie, sier Vallestad med glimt i øye.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

POPULÆRE BOLIGER: De seks første og nå utsolgte eneboligene i rekke ligger lengst mot vest i Austre-Strenghaugen boligfelt (markert med rød pil). De tre neste som nå akkurat er blitt langt ut for salg er markert med blå pil.

Populære boliger

Boligen Sindre og Karianne nå flytter inn i er på hele 175 m² med gjennomgående god standard, 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. I tillegg leveres de med ferdig opparbeidet plen og asfaltert biloppstillingsplass.

Dette var i utgangspunktet den sjette og siste boligen i sitt slag i feltet, men på grunn av populariteten legger Vallestad nå ut tre nye tilsvarende boliger for salg.

– Disse boligene har vist seg å treffe et segment i markedet veldig godt. Romløsningen er gjennomtenkt og du får både bodplass, walk-in-closet og stort vaskerom, rett og slett mye for pengene.

Så nå er vi veldig spente på om responsen på disse tre blir like god som de første seks, sier Vallestad tilslutt.

Da vil vi gratulere Karianne og Sindre som nye boligeiere og ønske de masse lykke til med flytting og hverdagen i sitt nye hjem 😃

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL