Her skal de bygge 38 boliger på Sotra de neste årene

31. Mar. 2021 | Nyheter

FJELL / SOTRA: Knappe 10 minutter fra Straume, like ved Fjell Kirke, skal grunneier Lars Ulveseth m.fl. og utbygger Terje Vallestad straks i gang med et nytt stort boligfelt.

– Her er det solrikt og barnevennlig, tett på naturen, men samtidig nært barnehage, barneskole, dagligvarebutikk og god kollektivtransport, sier Terje Vallestad, daglig leder i Byggmester R. Vallestad AS.

Den rundt 12 mål store tomten ligger på toppen av “Kleivabrekko”, like vest for Fjell kirke, 10 minutter fra Straume og Sartor Storsenter.

Lars Ulveseth representerer grunneierne av området, og sammen med Vallestad er de nå godt i gang med de siste formalitetene rundt prosjektet. De tar sikte på å starte med grunnarbeidet til våren og legge tomtene ut for salg. 

NYTT BOLIGFELT: På denne tomten like ved Fjell Gard, knappe 10 minutter fra Straume skal det bygges 38 boenheter de neste årene. 

Solrikt og trygt område

Hva vil dere trekke fram som unikt med området her?

– For det første er dette et fantastisk fint og solrikt område, forteller Ulveseth, men jeg bor jo like oppi bakken her, så jeg er kanskje en smule inhabil, humrer han og fortsetter:

– Men jeg vil jo trekke frem at det er et veletablert og trygt bo-område, med eneboligbebyggelse og trivelige naboer. Du er nær natur og friluftsliv, både rett bak i utemarken, men også Russerstigen, Fjell Festning og Liatårnet. Og så har du så klart nærhet til flere barnehager, barneskolen på Ulveseth og dagligvarebutikker både på Fjell og på Halsvarden. 

Fjell festning med drone

NÆROMRÅDET: Boligfeltet ligger i et solrikt og barnevennlig område. Like utenfor ytterdøren din har du utmark, fiskevann og turstier som byr på flotte friluftsopplevelser, for eksempel “Sotra’s Stoltzekleiven”, Russerstigen eller til Fjell festning og Liatårnet.

Med bil bruker du knappe 10 minutter til alle servicetjenester på Straume, omtrent det samme til Ågotnes og CCB-område med alle sine arbeidsplasser og ca. 25 minutt til Bergen sentrum. 

– I tillegg til det Lars nevner, får vi faktisk en del henvendelser fra folk på innsiden av Sotrabroen som vil utover hit for å få mer hus for pengene og realisere eneboligdrømmen. Så i tillegg til lokale som helt sikkert kjenner, området er disse en kjøpergruppe vi tror vil være interessert i dette prosjektet, legger Vallestad til. 

Oversikt - Hjortefaret boligfelt, Fjell, Sotra

ILLUSTRASJON: Slik ser de for seg at det blir. Eneboliger, småhus og et eget tun bakerst i feltet. De hvite, gjennomsiktige boligene er eksisterende bebyggelse i området.

Eneboliger, småhus og tun

Det kommer altså 38 boliger fordelt på eneboliger, småhus og et aldri så lite boligtun. I tillegg er det satt av rikelig med areal til grønt- og lekeområder i feltet. 

– Vi har lagt vekt på et variert bomiljø med eneboliger i moderne og herskapelig stil, i tillegg til flere småhus, så her tror vi det kommer litt av hvert som kan passe flere kjøpergrupper. 

For noen av enhetene har utbyggeren gjort klar ferdigprosjekterte småhus, mens for eneboligtomtene står kjøperne fritt til å velge bolig selv. 

Oversikt - Hjortefaret boligfelt, Fjell, Sotra

MULIGHETER: I Hjortefaret Boligfelt kan du realisere boligdrømmen slik du ønsker. Om det er å bo i et koselig boligtun eller å bygge din egentegnede enebolig med godkjent utleiedel. 

– Ja, for de som har egne tanker om hvordan drømmehuset ser ut, er det fullt mulig å komme til oss med et konkret hus du vil bygge eller få hjelp til å tegne, forteller Vallestad entusiastisk og legger til:

For 17 av 38 boliger er det også godkjent å bygge eneboliger med utleiedel. Dette er selvfølgelig helt valgfritt for hver enkelt, men noe vi opplever stadig flere ønsker seg. Uansett er vi fleksible, og kundene får store muligheter til å sette sitt personlige preg på boligene dersom de kommer tidlig inn i prosessen, sier Vallestad.

Hans Christian Algrøy tegner boliger fra scratch

DRØMMEBOLIGEN: Har du tanker om hvordan drømmeboligen ser ut eller kanskje noen skisser? Hos Byggmester Vallestad kan du få hjelp av Hans Christian til å tegne drømmeboligen akkurat slik du ønsker det. Så arkitekt-tegnet som du kan få det – uten at det koster skjorta. 

Så selv om boligene ikke offisielt er lagt ut for salg enda, oppfordrer vi de som er interesserte eller nysgjerrige til å ta kontakt allerede nå for en prat eller for å sette seg på interesseliste, avslutter Vallestad med et smil.

Vil du vite mer eller er interessert i Hjortefaret?

Kontakt Terje på +47 416 36 256 / terje@byggmestervallestad.no eller fyll ut skjemaet under for å sette deg på interesselisten. Da er du blant de første som får vite det når boligene offisielt blir lagt ut for salg.

/interesseliste hjortefaret (kontakt oss)
GDPR Consent *

Vite mer om Hjortefaret?

Kontakt Terje eller sett deg opp
på interesselisten her så er du
blant de første som får vite det
når boligene blir lagt ut for salg.

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL