1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Hytte i Tråstølen på Voss? Familien Telle byttet ut campingvognen med denne

Hytte i Tråstølen på Voss? Familien Telle byttet ut campingvognen med denne

3. Nov. 2016 | Boligreportasjer

HYTTE PÅ VOSS: Familien Telle har i mange år hatt campingvogn på Voss, men vinteren 2014/2015 bestemte de seg for at nå var tiden inne for å gå over til hytte. 

Etter å ha sett på mange hytter og bladd i utallige kataloger falt valget tilslutt på Heilo, en av hyttene i Hiba sortimentet, og drømme tomten ble kjøpt i Tråstølen (Voss Resort)

Familien Telle hadde et ønske om å feire påsken i den nye drømmehytten, så ukene før påsken 2016 ble ganske så intense, for både handverkere og familien for å nå dette målet.

Og da påsken stod for døren kunne familien endelig flytte inn og nyte sin nye drømmehytte.

Se også: Ukens skisse – Ombygging av eldre enebolig på Sotra.

FAKTABOKS:

Kunde: Familien Telle
Lokasjon: Tråstølen, Voss kommune
Størrelse: Ca. 140 m² BRA
Oppstart: Høst 2015
Ferdigstilt: Påske 2016

Se flere bilder av hytten her.

Litt om den nye hytten

Dette er en romslig hytte på litt over 140m², med 5 soverom, loftstue, stue, kjøkken, 2 bad, vaskerom/bod, samt en stor terrasse utenfor stuen.

På veggene er det brukt ferdig behandlet panel (strukturbørstet i fargen trollhvit) fra Bergene Holm. I tak er det valgt skygge panel ferdigbehandlet farge hvitmalt.

På gulv i stue kjøkken og hall er det brukt flott skifer, levert av Sivert Waagen A/S – og kjøkken er av typen Form Grå fra Marbodal.

Det er ikke ofte vi leverer hus eller hytter som blir døpt, men det er altså denne!

Bli med inn og ta en titt i Kristine’s tun!

Se alle bildene av hytten på Voss her:

Siden du nå har lest hele denne reportasjen ønsker du kanskje å se flere av våre boligreportasjer fra boliger rundtomkring på Sotra og i Bergen. Eller om du har et prosjekt du ønsker vi skal se på så send oss en uforpliktende henvendelse så tar vi gjerne en prat for å bli litt bedre kjent og for å se om vi er en god samarbeidspartner for deg. 

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL