1. Hjem
  2. Boligreportasjer
  3. Vi gratulerer Johnny med splitter ny enebolig i rekke på Skålvik

Vi gratulerer Johnny med splitter ny enebolig i rekke på Skålvik

15. May. 2015 | Boligreportasjer

Å vinne en budrunde er selve lykken! Enda bedre er følelsen man har den dagen man mottar nøkkelen. For Johnny og sønnen Matias var det i alle fall slik.

Da hus nr 2 i rekken på Skålevik terrasse stod klart, leide vi inn  oliginnredere som stylet huset til visning. Visningen gikk strålende og den heldige vinneren av budrunden var Johnny.

Se også: Ukens skisse – Ombygging av eldre enebolig på Sotra.

FAKTABOKS:

Kunde: Johnny Henriksen.
Lokasjon: Skålvik, Fjell kommune.
Størrelse: Ca. 180 m².
Oppstart: Vår 2014.
Ferdigstilt: Vår 2015.

Se flere bilder av boligen her.

Fullt hus på overtakelsen

På dagen da han overtok huset var både foreldre og søsken med for å hjelpe til med innflytningen.

Biler var fulle av kartonger og møbler som straks skulle finne sin plass i det nye hjemmet, så snart nøklene ble overlevert til sin rettmesige eier.

PERFEKT BELIGGENHET: At det er værhard på Syltøy kan de fleste forstå når det kun er Hitsøy og Løno som skiller deg fra storhavet og værkreftene i vest. Men i denne vesle, østvendte viken ligger naustet så godt i le som mulig for vær og vind. 

Nøkkelferdig med høy standard

Skålevik terrasse blir levert nøkkelferdig med høy standard. Utvendig blir det levert mye mer enn det som er vanlig på nye prosjekter i dag. Vi kan nevne blant annet ferdig plen foran boligene, asfalterte veier, fullt utrustet lekeplass, belegningsstein både foran og bak boligene mm.

Hver bolig får sin egen tomt, endehusene har ytterligere areal på sidene av husene. Integrert garasje med direkte adkomst til boligen via vaskerom/bod er også en genial løsning som er uvanlig i dagens nybyggmarked.

ROMSLIG: I andre etasje finner du blant annet en åpen stue/kjøkken-løsning med nydelig utsikt over nærområdet og storhavet i vest i det fjerne. Flott vestvendt beliggenhet gir nydelige solnedganger både på terrassen og fra sofakroken. 

En suite av et soverom

I tillegg har man egen biloppstillingsplass på tomt. Foreldresoverommet er utformet som en separat suite med walk in garderobe og eget privat bad, samt utgang til balkong på 5 kvm.

Åpen stue/kjøkkenløsning på hele 56 kvm med store glassflater som vil gi mye lysinnslipp, samt utgang til større balkong på 14 kvm med praktfull utsikt.

Kjøkken leveres fra Marbodal, komplett med integrerte hvitevarer. Boligene leveres utvendig malt med to strøk.

Vi håper dere trives godt i deres nye hjem og hvem vet – kanskje fikk dere litt inspirasjon til innredningen 🙂

Se alle bildene fra boligstylingen her:

Siden du nå har lest hele denne reportasjen ønsker du kanskje å se flere av våre boligreportasjer fra boliger rundtomkring på Sotra og i Bergen. Eller om du har et prosjekt du ønsker vi skal se på så send oss en uforpliktende henvendelse så tar vi gjerne en prat for å bli litt bedre kjent og for å se om vi er en god samarbeidspartner for deg. 

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL