Kjøkkenkampanje i hele desember: Få 30% på et komplett Marbodal kjøkken inkludert avansert Siemens stekeovn på kjøpet

27. Nov. 2020 | Nyheter

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

KAMPANJE: Julekampanje 30 % på komplett Marbodal kjøkken med verdi over kr 110 000,- og få med Siemens stekeovn med pyrolyse på kjøpet. F.O.M 01.12.20 – T.O.M 31.12.20. Siste bestillingsfrist 15.01.21. Klikk her for å booke et uforpliktende møte eller kontakt vår kjøkken- og garderobekonsulent Iselin direkte på +47 48 32 94 24.

Overraske kona eller mannen med nytt kjøkken? Har du satt lenge på gjerdet og vurdert å pusse opp kjøkkenet? Da er dette kanskje noe for deg! 

I hele desember kjører vi en kjempekampanje på kjøkken! Ved kjøp av komplett kjøkken for over 110 000 kr vil du få med en esklusiv Siemens stekeovn med avansert pyrolyse regngjøringsprogram på kjøpet!

Kjøp et kvalitetkjøkken fra Marbodal og garanter lang livslengde på kjøkkenet, samtidig som du gjør et godt kjøp og sparer mye penger. Vi er alltid klar til å hjelpe deg med å designe ditt drømmekjøkken og sette sammen et komplett tilbud som passer dine behov.

Vi hjelper deg med alt fra design til montering.

Klikk HER for hele Marbodal katalogen. 

siemens-stekeovn-pyrolyse

Kjøp komplett kvalitetkjøkken fra Marbodal på over 110 000 kr og få med denne lekkre stekeovnen på kjøpet.

Siemens stekeovn med pyrolyse (HB876GDB6S):

  • Volum: 71 l
  • 13 ovnsfunksjoner: 4D-varmluft, varmluft eco, over-/undervarme, over-/undervarme eco, varmluftgrill, stor variogrill, liten variogrill, pizzafunksjon, coolStart, undervarme, langtidssteking, forvarming, hold-varm funksjon
  • Temperaturintervall 30 °C – 300 °C
  • cookControl Plus: velg din matrett og få optimale programinnstillinger automatisk
  • roastingSensor-steketermometer med tre målepunkter
  • Home Connect: trådløs fjernstyring via smartphone eller nettbrett

Kjøkkenkampanje – 30% rabatt på komplett kjøkken over 110 000kr og få med Siemens stekeovn.

Byggefirmaet på Sotra tilbyr kjøkken fra den svenske kvalitetsprodusenten Marbodal, som leverer alt fra klassiske til moderne kjøkken med smarte og funksjonelle løsninger.

– Unike her er at vi ikke bare kan levere flotte kjøkken du kan være stolt av, men vi kan også ordne hele jobben for deg. Fra strek til virkelighet rett og slett, forteller kjøkkenkonsulenten fra Skålevik.

Som med boligbyggingen kan byggefirmaet på Fjell hjelpe deg med alt fra tegning, planlegging og visualisering av ditt nye kjøkken, til riving, gulv, tak, elektrisk, rør, maling, montering og tømrerarbeid.

Marbodalkjøkken- mørkgrå-lekkes-moderne
 
Se dette innlegget på Instagram
 

Et innlegg delt av Marbodal (@marbodalkok)

SMART OPPBEVARING: Mange etterspør bedre oppbevaringsmuligheter på kjøkkenet sitt. Det handler ikke kun om oppbevaring, men om smart oppbevaring. Som vist på dette Marbodal-kjøkkenet med Arkitekt Plus Eik front.

– Ofte er det jo sånn når du først begynner med noe så baller det på seg. Det fine er at om du vil bygge på, flytte en vegg eller kanskje få inn et nytt vindu når du først er i gang, så har vi kompetansen og folkene under samme tak til å ordne det også.

Vi vil gjøre det så trygt og enkelt som mulig for kundene. Du forholder deg kun til oss gjennom hele prosessen, vi ordner og koordinerer resten.

Har du et kjøkkenprosjekt på gang?

Kom gjerne innom våre lokaler på Fjell for et uforpliktende kjøkkenmøte med Iselin. Hun er normalt på kontoret alle hverdager fra 0900 – 1700, men er fleksibel dersom du ønsker et møte utenom åpningstidene.

Vil du ha hjelp med tegning av ditt nye kjøkken så book gjerne time på forhånd slik at vi kan forberede oss best mulig.

  • Befaring og gode råd.
  • Kjøkkenskisser, tegning og visualisering.
  • Dialog med resten av teamet vårt dersom du ønsker å bygge om, bygge på eller pusse opp andre deler av boligen.
  • Komplett pristilbud inkl. hvitevarer, montering etc.
Kontakt oss for en uforpliktende befaring, skisse eller et pristilbud på ditt kjøkken eller oppussingsprosjekt.
 
Se dette innlegget på Instagram
 

Et innlegg delt av Marbodal (@marbodalkok)

FUNKSJONELT: Arkitekt plus lingrøn gir et stilrent uttrykk med rene linjer og uten unødvendige detaljer. Her vist med “Ask” skuffeinnlegg for en ryddig og oversiktlig kjøkkenskuff.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL