Kjøkkenkampanje: Få 25% rabatt på ditt nye kjøkken

21. Oct. 2020 | Nyheter

KAMPANJE: Akkurat nå har vi kampanje med 25% rabatt på kjøkken. F.O.M. 20.10.20 – T.O.M. 30.11.20. Klikk her for å booke et uforpliktende møte eller kontakt vår kjøkken- og garderobekonsulent Iselin direkte på +47 48 32 94 24.

I tillegg til å bygge nytt, bygge på og å bygge om både hus og fritidsboliger har Byggmester Vallestad de siste par årene også satset på kjøkken for å tilby en helhetlig løsning til kundene.

I januar 2019 ble Iselin Landro ansatt som kjøkkenkonsulent for å styrke satsningen ytterligere.

– Med Iselin på laget har vi nå en permanent ressurs tilgjengelig i lokalene våre her på Fjell. Hun tegner kjøkken, bad, garderober og vaskerom og bistår kundene med dette på leveransene våre, forteller daglig leder Terje Vallestad.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KJØKKENKONSULENT: I januar 2019 ble Iselin Landro ansatt som kjøkkenkonsulent hos Byggmester Vallestad på Fjell for å styrke satsningen på kjøkken ytterligere. Hun hjelper deg med gode råd, planlegging og tegning av ditt nye kjøkken.

Kjøkkenkampanje – 25% rabatt på nytt kjøkken

Byggefirmaet på Sotra tilbyr kjøkken fra den svenske kvalitetsprodusenten Marbodal, som leverer alt fra klassiske til moderne kjøkken med smarte og funksjonelle løsninger.

– Det er utrolig kjekt å være godt i gang her hos Byggmester Vallestad. Jeg har jo jobbet med kjøkken en god stund tidligere, men det unike her er at vi ikke bare kan levere flotte kjøkken du kan være stolt av, men vi kan også ordne hele jobben for deg. Fra strek til virkelighet rett og slett, forteller kjøkkenkonsulenten fra Skålevik.

Som med boligbyggingen kan byggefirmaet på Fjell hjelpe deg med alt fra tegning, planlegging og visualisering av ditt nye kjøkken, til riving, gulv, tak, elektrisk, rør, maling, montering og tømrerarbeid.

 
Se dette innlegget på Instagram
 

Et innlegg delt av Marbodal (@marbodalkok)

SMART OPPBEVARING: Mange etterspør bedre oppbevaringsmuligheter på kjøkkenet sitt. Det handler ikke kun om oppbevaring, men om smart oppbevaring. Som vist på dette Marbodal-kjøkkenet med Arkitekt Plus Eik front.

– Ofte er det jo sånn når du først begynner med noe så baller det på seg. Det fine er at om du vil bygge på, flytte en vegg eller kanskje få inn et nytt vindu når du først er i gang, så har vi kompetansen og folkene under samme tak til å ordne det også, sier hun.

Vi vil gjøre det så trygt og enkelt som mulig for kundene. Du forholder deg kun til oss gjennom hele prosessen, vi ordner og koordinerer resten, forteller Landro engasjert tilslutt.

Har du et kjøkkenprosjekt på gang?

Kom gjerne innom våre lokaler på Fjell for et uforpliktende kjøkkenmøte med Iselin. Hun er normalt på kontoret alle hverdager fra 0900 – 1700, men er fleksibel dersom du ønsker et møte utenom åpningstidene.

Vil du ha hjelp med tegning av ditt nye kjøkken så book gjerne time på forhånd slik at vi kan forberede oss best mulig.

  • Befaring og gode råd.
  • Kjøkkenskisser, tegning og visualisering.
  • Dialog med resten av teamet vårt dersom du ønsker å bygge om, bygge på eller pusse opp andre deler av boligen.
  • Komplett pristilbud inkl. hvitevarer, montering etc.
Kontakt oss for en uforpliktende befaring, skisse eller et pristilbud på ditt kjøkken eller oppussingsprosjekt.
 
Se dette innlegget på Instagram
 

Et innlegg delt av Marbodal (@marbodalkok)

FUNKSJONELT: Arkitekt plus lingrøn gir et stilrent uttrykk med rene linjer og uten unødvendige detaljer. Her vist med “Ask” skuffeinnlegg for en ryddig og oversiktlig kjøkkenskuff.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL