1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Julen 2017 – En liten oppsummering for året som er gått

Julen 2017 – En liten oppsummering for året som er gått

24. Dec. 2017 | Nyheter

Kjære kunder, kollegaer, leverandører, samarbeidspartnere og deg som ellers følger med oss. Da er julaften her, julefreden begynner forhåpentligvis å senke seg og vi vil gjerne få benytte anledningen til å skrive noen oppsummerende ord om året som er gått.

 

📅 2017 har vært et interessant år for oss som har vårt virke i byggebransjen. Den sterke prisøkningen vi har hatt i boligprisene de siste årene har avtatt, men vi opplever likevel at vi har hatt et godt år med sunn drift.

🏡 Vi har bygget 20 boliger i tillegg til et titalls tilbygg- og rehabiliteringsjobber. Blant annet har du kanskje sett oss på Skålvik, Trengereid, Våge, Søre-Straume, Førdestraumen, Nattlandsfjellet, Gravdal, Hjellestad, Ågotnes og flere andre steder i Fjell, Sund og Øygarden.

🏘 Oppstarten av Strenghaugen-boligfelt på Halsvarden fant sted tidlig i 2017. Her ble de første saksede eneboligene nylig ferdigstilt og overlevert nye eiere (se bildet). Fortsatt masse som gjenstår, men dette tror vi blir et fantastisk felt når det er ferdig.

🔨 Vi har hatt ca. 40 tømrere i sving, både innleide og fast ansatte, i tillegg til murere, malere, rørleggere, elektrikere og andre tilhørende fag i våre totalentrepriser.

😍 Vi forsøker å fortelle gode historier fra noen av prosjektene våre og har i 2017 delt fire flotte boligreportasjer som vi håper du synes har vært nyttige og inspirerende. Tusen takk Åshild og Leif-Paul, Linn Cesilie og Kristian, Tove og Ståle og Vilde og Aleksander for at vi fikk komme hjem til dere og vise frem de flotte boligene deres!

👷‍♂️ Vi er stolt og meget fornøyd med gjennom året å ha styrket staben med en rekke flinke medarbeidere.

📐 Hans Christian Algrøy begynte hos oss i januar. Han kommer fra stilling som teknisk tegner i IEC-HUS og tilfører oss nå sterk kompetanse på teknisk tegning og prosjektering slik at vi i enda større grad kan tegne, tilpasse og levere hus, fra strek til virkelighet, akkurat slik våre kunder ønsker.

🔑 I løpet av året har vi ansatt Adrian Ohnstad og Arild M Telle som prosjektledere. Adrian kom fra stilling som prosjektleder i Nydal Eiendom og startet i mars med hovedansvar for Strenghaugen-feltet. Arild startet i november og avlaster Kjetil og Reidar, som har hatt utrolig mye på seg tidligere. Begge rivende dyktige som kommer til å ha mye kontakt med våre kunder i 2018.

🌫 Og tilslutt startet Sindre Dvergsdal hos oss i november. Han er en fantastisk faglig dyktig murer som løfter leveransen til våre kunder på grunn- og betongarbeid.

🙏 Så helt til slutt vil jeg avslutte med det viktigste, nemlig å si takk!

Først, takk til alle kollegaer, leverandører og samarbeidspartnere som står på hver dag og hjelper oss å skape gode hjem og levere kvalitet i alle ledd.

Så, tusen takk til deg som leser, liker, deler, kommenterer på Facebook og Instagram – og ellers heier på oss i hverdagen, det betyr mye, og gode ord går aldri av moten.

Og sist men ikke minst, tusen, tusen takk til alle våre nye og gamle kunder som velger oss og anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente. Hadde dere ikke valgt oss, hadde vi ikke hatt arbeidsplasser å gå til. Så en ekstra takk til deg for tilliten du viser oss!

❄️ Da gjenstår det bare å ønske deg og dine en riktig god og fredfull jul! Og alt det beste for det nye året!

Hilsen alle oss i Byggmester Reidar Vallestad As.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL