Til salgs

Til salgs

Vi har til enhver tid en rekke ulike boliger til salgs i våre byggefelt og ubebygde tomter for salg hvor vi sammen kan bygge din drømmebolig. Alt ligger ikke nødvendigvis ute her på nettsiden og på Finn.no, så kontakt oss gjerne med en forespørsel og dine ønsker og behov, så ser vi om vi har noe interessant. 

Ta kontakt med oss på +47 416 36 254 eller send en henvendelse for en uforpliktende boligprat.

Enebolig m. mulighet for egeninnsats

I vårt boligfelt på Haganes i Fjell-kommune har vi en flott enebolig under oppføring. Her er det mulighet for egeninnsats på uinnredet loft for de nevenyttige.

Status: Boligen er ferdig utvendig.

Les mer »

3 flotte eneboliger på Sekkingstad

Flotte eneboliger med moderne løsninger, carport og gode solforhold. Trygt og barnevennlig område. To av de tre boligene er allerede solgt. Kun én igjen. Ta kontakt!

Status: 3/3 solgt!

Les mer »

Nydelig prosjektert villa, Håkonshella

Unik mulighet til å sikre deg en fantastisk villa i maritime omgivelser i Håkonshella. 4 soverom, 2 bad, stor stue/kjøkken, trimrom, garasje. Opparbeidet tomt. Bør ses!

Status: Boligen er solgt.

Les mer »

4 leiligheter i flott firemannsbolig på Halsvarden

4 betydelig påkostede leiligheter i firemannsbolig m. 2 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning, helfliset bad, vannbåren varme.

Status: 4/4 leiligheter solgt. Mer kommer for salg i Austre Strenghaugen boligfelt. Ta kontakt for å være de første som får beskjed.

Les mer »

3 eneboligtomter til salgs i Hedlemyra boligfelt på Haganes

Tomtene er ferdig planerte med vei, vann og avløp til tomtegrensen. Ca. 1000 m² til 1100m² med 20% BYA. Naturskjønne- og barnevennlige omgivelser.

Status: Ferdig planert.

Les mer »

Austre Strenghaugen boligfelt på Halsvarden

Unik mulighet til å sikre deg en fantastisk villa i maritime omgivelser i Håkonshella. 4 soverom, 2 bad, stor stue/kjøkken, trimrom, garasje. Opparbeidet tomt. Bør ses!

Status: Under utvikling. Tomter, rekkehus og leiligheter kommer for salg fortløpende.

Les mer »

Skal vi ta en prat?

Vi tar gjerne et gratis og uforpliktende førstegangsmøte om ditt prosjekt for å se om vi kan være en god samarbeidspartner for deg eller ikke. Avtal et møte i våre lokaler på Fjell eller be om en befaring. 

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2019. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL