Til salgs

Er du på bolig- eller tomtejakt?

Vi har til enhver tid en rekke ulike boliger og ubebygde tomter for salg i våre byggefelt og ellers rundtom i Øygarden, Bergen og omegn hvor vi sammen kan bygge din drømmebolig.

Alt ligger ikke nødvendigvis ute her på nettsiden og på Finn.no, så kontakt oss gjerne med en forespørsel og dine ønsker og behov, så ser vi om vi har noe interessant. 

Klikk her for å se noen av våre boliger og tomter tilsalgs.

Ta kontakt med oss på +47 416 36 256 eller send en henvendelse for en uforpliktende boligprat.

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

NYHET: Hjortefaret Boligfelt på Fjell, Sotra

Solrikt, familievennlig og med fantastisk natur i umiddelbar nærhet, samtidig nært det meste som gjør livet og hverdagen enklere. Hjortefaret er et nytt boligfelt på Fjell på Sotra, 25 minutter med bil fra Bergen sentrum og bare ti minutter fra Straume og Sartor Storsenter.

Status: De første 5 boligene er ferdigstilt.

Les mer om feltet på Hjortefaret.no »

Rekkehus på populære Møvik

På Halsvarden/Møvik i Øygarden Kommune, like bak Kiwi, har vi 5 flotte rekkehus i moderne stil for salg. Carport og takterrasse – Meget barnevennlige omgivelser. Gangavstand bil butikk, barnehage, barneskole – 10 min fra Straume.

Status: 5/5 solgt. 

Les mer på Finn.no her »

Austre Strenghaugen boligfelt på Halsvarden

På Halsvarden/Møvik i Øygarden Kommune, like bak Kiwi, er arbeidet med Strenghaugen Boligfelt godt i gang. Dette blir et fantastisk boligfelt med totalt 67 enheter fordelt på eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, firemannsboliger og lavblokker.

Status: Under utvikling. 5 av 7 tomter solgt, 5 eneboliger i rekke nylig lagt ut for salg.

Les mer om tomtene »

3 eneboligtomter til salgs i Hedlemyra boligfelt på Haganes

Tomtene er ferdig planerte med vei, vann og avløp til tomtegrensen. Ca. 1000 m² til 1100m² med 20% BYA. Naturskjønne- og barnevennlige omgivelser.

Status: Ferdig planert.

Les mer »

3 flotte eneboliger på Sekkingstad

Flotte eneboliger med moderne løsninger, carport og gode solforhold. Trygt og barnevennlig område. To av de tre boligene er allerede solgt. Kun én igjen. Ta kontakt!

Status: 3/3 solgt!

Les mer »

Nydelig prosjektert villa, Håkonshella

Unik mulighet til å sikre deg en fantastisk villa i maritime omgivelser i Håkonshella. 4 soverom, 2 bad, stor stue/kjøkken, trimrom, garasje. Opparbeidet tomt. Bør ses!

Status: Boligen er solgt.

Les mer »

Enebolig m. mulighet for egeninnsats

I vårt boligfelt på Haganes i Nye Øygarden-kommune har vi en flott enebolig for salg. Her er det mulighet for egeninnsats på uinnredet loft for de nevenyttige.

Status: Solgt!

Les mer »

4 leiligheter i flott firemannsbolig på Halsvarden

4 betydelig påkostede leiligheter i firemannsbolig m. 2 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning, helfliset bad, vannbåren varme.

Status: 4/4 leiligheter solgt. Mer kommer for salg i Austre Strenghaugen boligfelt. Ta kontakt for å være de første som får beskjed.

Les mer »

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL