Status: Boligen er ferdig utvendig. Tømrerarbeid pågår innvendig. Overtagelse sommer 2019.

Nyoppført enebolig med 4 soverom og 2 bad på idylliske Haganes (mulighet for egeninnsats på uinnredet loft)

HAGANES: Vi har for salg en flott nyoppført enebolig med gjennomgående høy standard i et attraktivt nabolag på Haganes i Fjell kommune. 

Boligen har solrik beliggenhet med utsikt over Raunefjorden, Lerøy mm. For de som er glad i det maritime, er det også mulighet for å kjøpe seg båtplass i idyllisk marina like nedenfor boligen.

Boligen ligger i landlige omgivelser med sjø og natur like utenfor døren.

Her får du 4 soverom, helfliset bad, åpen stue/kjøkken-løsning, samt eksklusivt Marbodalkjøkken med integrerte hvitevarer.

Hedlemyra boligfelt har en meget idyllisk biliggenhet med at den ligger skjermet på østsiden av Haganes og er nermeste nabo til et flott turterreng på øst siden og Haganes-parken på vestsiden.

Fra Hedlemyra er det etablert egen gangsti ned ved sjøen og inn i Haganes parken slik at det går ann å gå fra begge sider av boligfeltet og ned i parken.

Det er ca 9 km til barneskole. Ca 15 min til nærmeste barnehage og butikk (Fjell). Reisetid med bil til Bergen ca. 30 min og ca. 15 min til Straume.

Pris: 3.990.000,- + omkostninger.
Pris m. uinnredet loft: 3.550.000,- + omkostninger.

Interessert i denne er noen av våre andre boliger? Ring oss på +47 416 36 254 eller send en henvendelse.

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Vi valgte Byggmester R. Vallestad AS etter å ha vært i dialog med flere aktuelle boligbyggere i området. Gjennom byggeprosessen opptrådde de svært ryddig og profesjonelt. Vi er veldig fornøyd med det nye huset vårt – og med at vi valget av byggmester”

Therese og Torstein Algrøy
Enebolig, Anglevik

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL