Sotrafirma trenger flere dyktige murere / flisleggere

28. Apr. 2021 | Nyheter

FJELL / SOTRA: Er du en dyktig flislegger på jakt etter nye utfordringer? Da vil vi gjerne snakke med deg så fort som mulig, ja helst i går, forteller Terje Vallestad med et smil.

Han er daglig leder i Sotrafirmaet BRV Mur og Flis AS, et heleid datterselskap av byggefirmaet Byggmester Reidar Vallestad AS.

På grunn av god trøkk og økende oppdragsmengde den siste tiden har de nå lyst ut to fulltidsstillinger på jakt etter flinke flisleggere / murere.

Hva er bakgrunnen for at dere nå trenger folk?

– BRV Mur og Flis AS er et mur- og flisleggerfirma som betjener både proff og privatmarkedet på Sotra og hele Stor-Bergen. Vi har den siste tiden merket stor etterspørsel etter tjenestene våre fra både proff- og privatkunder og er nå på et punkt der vi ikke lenger klarer å svelge unna, så da må vi ha folk, forteller Vallestad.

VARIERT: Henvendelsene omfatter alt fra vanlig flisarbeid i forbindelse med nybygg og rehabilitering til gulvavretting, skorsteinsrehabilitering og diverse mur- og pussarbeid innvendig og utvendig.

Det meste innen murer-faget

Henvendelsene omfatter alt fra vanlig flisarbeid i forbindelse med nybygg og rehabilitering til gulvavretting, skorsteinsrehabilitering og diverse mur- og pussarbeid innvendig og utvendig.

– Først og fremst er det på flis vi nå trenger folk, fortsetter Vallestad, men dersom du har erfaring med andre relaterte jobber eller ønsker å lære mer er det så klart ingenting i veien for det. Det viktigste er at du er hyggelig, har stor arbeidskapasitet og er stolt av å gjøre godt håndverk i jobben din, sier den daglige lederen.

Hva kan dere tilby og hvem bør søke?

– Først og fremst kan vi tilby en spennende og variert jobb hos en trygg og solid arbeidsgiver med lang erfaring i byggebransjen. I tillegg har vi selvsagt konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser, samt et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø, sier Vallestad og legger til:

Jeg tror dette er en stilling som passer godt til flisleggere med noen års erfaring på baken og som ønsker å jobbe i et passelig stort selskap der du kjenner alle uten mye byråkrati.

Har du spørsmål så kontakt meg gjerne på 416 36 256 / terje@byggmestervallestad.no for en uforpliktende prat eller søk på stillingen på våre nettsider sier Vallestad tilslutt.

Skal vi ta en prat?

Terje Vallestad

Terje Vallestad
Daglig leder / Byggmester

 +47 416 36 256‬
 terje@byggmestervallestad.no

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL