1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Ukens skisse – uke 39: Tradisjonell og romantisk enebolig.

Ukens skisse – uke 39: Tradisjonell og romantisk enebolig.

27. Sep. 2019 | Nyheter

TRADISJONELL OG ROMANTISK ENEBOLIG: Prosjektet i denne “Ukens skisse” vil vi vise at vi også tegner å bygger tradisjonelle boliger, om du har følgt med i tidligere ukens skisser har du sett litt mer av moderne boliger.  

Det tradisjonsrike huset med de mange delikate detaljer utvendig som også kan bygges i mange ulike varianter. Sett utenfra gir den lekre dekoren i husets møne og balkongens vakre rekkverk en god forsmak på husets innvendige, landlige og små – romantiske atmosfære.

Det er en romslig og funksjonell første etasje i denne villaen, som består av et kjøkken/ allrom, stor stue, WC, teknisk rom og vaskerom. Inngangspartiet til boligen er prydet med detaljrikt ovrbygg. Her er en balkong som fryder både hjerte og hjerne. Når du ankommer andre etasje, går du inn i en romslig loftstue. Fra den har du adkomst ut til en koselig balkong med overbygg.

Andre etasje inneholder også 3 store soverom og et litt mindre til gjesterom. Hoved badet befinner seg også i andre etasje. Her er det plass til mye hygge i rommene under skråtaket.

 

LES OGSÅ:  Skisse uke 37: Enebolig på Sotra.

Fortell oss gjerne hva du synes i kommentarfeltet og hvilke boliger du ønsker å se mer av🏡🔨😃

(Se flere skisser og plantegninger under)

Tradisjonell og romantisk

SKISSE: Vakker og romslig bolig som viser tydelige dataljer på boligen. 

SKISSE: Dette tradisjonsrike huset kan bygges i mange ulike varianter og vi hjelper deg med å bygge en bolig som garantert gir deg boltreplass, hyggestunder og en fremtid i et stemningsfullt hjem. 

Plantegning 1.etasje

Plantegning 2.etasje 

Har du et prosjekt på gang?

Hans Christian og resten av teamet vårt kan hjelpe deg med ditt prosjekt, enten det er nybygg, tilbygg, påbygg eller ombygging. Vi kan hjelpe i hele planleggingsprossesen:

  • Utforming av tomten din, og evt. plassering av tiltaket.
  • Tegning av skisser og byggemeldingstegninger.
  • Visualisering.
  • Byggesøknad og fradeling.
  • Detaljprosjektering.
Kontakt oss for en uforpliktende befaring, skisse eller et pristilbud på ditt prosjekt.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL