1. Hjem
  2. Nyheter
  3. Ukens skisse – uke 46: Ny funkis i Bergensområdet

Ukens skisse – uke 46: Ny funkis i Bergensområdet

15. Nov. 2019 | Nyheter

Funkisbolig i Bergenområde: Ny funkisbolig med hagestue som gir en koselig atmosfære nå i mørke vinterstider. 

Vi blir ofte kontaktet av kunder som selv har skisset og laget en planløsning i forkant før de kontakter oss.  Denne gangen har vi blitt kontaktet av en kunde med en drømmeplanløsning som kunden har jobbet med lenge. Vi har tatt planløsningen til en moderne bolig på ett plan.

Det er veldig kjekt at kunder  har engasjement, for da har Hans Christian et godt utgangspunkt å gå etter og kan komme med spørsmål, innspill og forslag til forbedringer på et konkret utkast kunden har. Etter et slikt møte og en tomtebefaring, kan man lande en god løsning som denne.

Sørsiden av boligen er det tegnet opp flere gode og lune kroker som det er mulig å trekke seg litt tilbake om man ønsker det. Kjøkkenet er selve hjerte i huset med en stor åpen løsning fra kjøkken til stue med en peis som skiller rommene. Det er god størrelse på øyen slik at det er rikelig god arbeidsplass på benken og at flere kan stå sammen å jobbe. Kjøkkenet er ofte et sammlingspunkt i huset og mye av tiden går der, da er det veldig viktig å tenke på en god planløsning slik at det blir et funksjonelt kjøkken slik som dere ser på denne plantegningen her hos kunden vår.

Denne eneboligen har alt på ett plan. Boligen er tegnet med en stor dobbel garasje og et overbygd inngangsparti, noe som er særdeles praktisk i vårt karakteristiske vestlandsvær med sideveis regn og stiv kuling 300 dager i året. Da er det deilig å kunne gå tørrskodd fra bilen og rett inn i boligen.

Det er store gulv-til-tak vinduer rundt hele boligen som rammer inn den flotte utsikten over fjorden. Nå i disse mørketider er det mulighet for å sitte i hagestuen lage koselig stemning og nyte vintertiden fremover.

 

LES OGSÅ:Skisse uke 44: Nybygg i Vest.

Fortell oss gjerne hva du synes i kommentarfeltet og hvilke boliger du ønsker å se mer av🏡🔨😃

(Se flere skisser og plantegninger under)

Ny enebolig med alt på ett plan

Illustrasjon: I front av boligen med hagestue og tilgang rett ut i hagen. 
Illustrasjon: Koselig lys fra boligen nå i disse mørketider.

Har du et prosjekt på gang?

Hans Christian og resten av teamet vårt kan hjelpe deg med ditt prosjekt, enten det er nybygg, tilbygg, påbygg eller ombygging. Vi kan hjelpe i hele planleggingsprossesen:
  • Utforming av tomten din, og evt. plassering av tiltaket.
  • Tegning av skisser og byggemeldingstegninger.
  • Visualisering.
  • Byggesøknad og fradeling.
  • Detaljprosjektering.
Kontakt oss for en uforpliktende befaring, skisse eller et pristilbud på ditt prosjekt.

Din lokale byggmester i Fjell, Sund og Øygarden. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak slik at du slipper å stresse!

Copyright © 2020. Byggmester R. Vallestad AS.
PersonvernInformasjonskapsler

KONTAKT

Byggmester R. Vallestad AS
Kleivanevegen 3
5357 FJELL